• Nolifer
    15.1k
    Kakva to pozivnica kruži po internetu, jel to fake ili? Za Lisinski, 13. lipnja?
  • KtcGoat
    5.7k
    nemam pojma, nesto se ne prica previse o tome
  • Droljo
    28.5k
    Utipkao to u google (znam da je avangarda) i dobio ovo:
    CfWQKdl.md.jpg
  • KtcGoat
    5.7k
    Otisao na fejs(nije avangarda) i nasao ovo:
    photo-editor-ds-1780758851622.jpg
  • Droljo
    28.5k

Ti onda idi na to.
    Čudno da na službenoj stranici toga nema..
  • Hnlovac
    6k
    Zvao sam sad Lisinski, kažu da je rasprodano sve nakon 5 minuta i da planiraju odmah za 14. , 15. i 16. nove termine, ako se to rasproda planiraju Arenu i Hipodrom
  • Dino
    5.5k
    Ovaj Antunovski hod je prekrasna manifestacija. Nevjerojatno ogroman broj mladih ljudi i djece na ulicama Zagreba koji slave i štuju Boga. Čudi me da mi je trebalo osam godina da zapravo odem na to, ali odsad postaje obaveza.
  • KtcGoat
    5.7k
    moj mozak:Nemoj, izlizano je, nije fora vise

Ipak ja:Sta mislis jel ima ŽETONA unutra?! Znam da voliš ŽETONE!
  • Gemišt86
    474

Da je fakin fakin, stavio bi sad sliku zetona za profilnu! Osim ako naravno, nema niti jedan sa sobom jer je sve uspio utopit. Onda bih mu ja posudio svoj.
  • ZgDLions
    1.7k

C5400-F9-B-1760-44-C5-A87-E-FB69-E785-C3-D7.jpg
    I mi prolazili jucer.
    :smile:
  • jedan u nizu
    18.3k

Nevjerovatno je koliko vijesti i medijskog prostora zauzima rusenje ovog nebodera.
    Vec mjesecima, prvo kad se govorilo tko ce i kako rusiti (ali ajde to mogu razumjeti), ali nakon toga, strasno nesto.

Vlada objavljuje videe sa natpisima ''gotove pripremne radnje za uklanjanje vijesnika zaslugama ministarstva gradnje''
    Grad objvljuje ''pripremili smo prometnice za rusenje vijesnika''

Vlada objavljuje ''rusenje vijesnika krenulo, pogledajte snimke dronom uklanjanja prozora''
    Grad objavljuje ''pustili smo u promet prometnicu ispod nebodera i obnovili asfalt star 10 godina''

Vlada objavljuje ''pogledajte snimke uklanjanja azbesta sa 15. kata''
    ''s ponosom objavljujemo kako je izvrseno uklanjanje 16. kata nebodera u sponzorstvu vlade RH''
    ''pogledajte eksluzivnu snimku kako napreduje uklanjanje 15. kata''
    ''s ponosom predstavljamo izrazito kompleksnu operaciju kojom smo zavrsili uklanjanje dva kata nebodera, powered by ministarstvo graditeljstva''
    ''tehnicki jako zahtjevna dekonstrukcija nebodera je u punom zamahu zahvaljujuci vladi RH, pogledajte sto se napravilo''
    ''zatvaramo prometnicu zbog izrazito kompleksnog dijela rusenje konstrukcije, vasa vlada se brine za vase zivote''
    ''jedan od najvecih projekata u modernoj povijesti RH se blizi kraju, Hrvatska se nikada nije susrela sa ovako tehnicki zahtijevnom operacijom, a sada jeste, zahvaljujuci Bacicu i Plenkovicu''

I sve je to popraceno svakodnevnim izvjestavanjima u svim mogucim dnevnicima, rtl direktima, otvorenima i kod nas doma.

Jbt, kao da je rusenje jedne zgrade nesto tako bitno i kompleksno, pa se vise hvale i objavljuju nego ne znam, otvaranje novog autoputa, aerodroma, kupnje 15 aviona i ne znam sta.
    Ovo mi je doslovno kao da svaki novi kilometar autoceste imaju svecano otvorenje sa uzvanicima i rezanjem vrpce.

Kao nasi istocni susjedi i nerazvijene zemlje i primjerice,

svecano otvorenje lifta:

161203016.4_mn.jpg?v=1730635845

svecano otvorenje pocetka radova na semaforu:

161203016.1_mn.jpg?v=1730635845

svecano otvorenje kontejnera

b3e00229-2e54-4f25-9e50-de3a8b7540fa.png?width=765&height=430

ali i mi svog konja za trku imamo, poput otvorenja bankomata

b2950fab-c2d6-4789-9a90-7a0cab53fe37.jpg?width=765&height=402
  • Dzoni
    6k
    Zaboravio si na čuveni mega projekt otvaranja pločnika ispred sarajevske zgrade predsjedništva :fire:
    Screenshot-20260607-113021-Chrome.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube