• zmujcinslbrod
    164
    brzo bi naš Kova njega u 8icu prenamjenio da zamijeni Zajca danas sutra...
  • Omake
    17.8k
    Realno Fruk bi kod nas bio super, skoro pa savršena konkurencija za 8. Može igrati s obojicom iako je sa Stojkovićem baš 10/10 par
  • rakurs
    2.9k
    Ma dobro, vijest donosi neka žnj stranica s manje od 200 pratitelja. Iako mi djeluje kao nešto na što bi Boban ciljao - prije tri godine vrijedio 15 milja, sada u nekom vidljivom padu, stigao bi bez odštete... Iako vidim sada da se nešto povezivao i s Milanom tako da jako sumnjam u ovo.
  • Nolifer
    15.1k

Pa kaj nije on trebao doći kod nas prije Rijeke, nije li ga onda još Bišćan uočio, ak se ne varam? :chin:
  • Omake
    17.8k
    bilo je priče da su on Ivanovic i Pasalic prvo nuđeni nama
  • Chomakhidze
    279
    Htjeli smo ga mi al izabrao Rijeku. To je sam Fruk izjavio u intervievu nedavno, jer kao nije htio preveliki zalogaj opet nakon Fiorentine, u tom smislu.
    Kad je izasla vijest da ga Biscan zeli, vecina Zone se sprdala kakav Fruk
  • Mr Anderson
    19.5k
    Fruk je sam rekao da se odlučio za Rijeku radi garancije igranja, smatrao je tad da bi u Dinamu sjedio na klupi što mi je malo čudno. Nije baš da smo mi tad imali neki atomski vezni red.
  • Mi smo uz tebe
    108
    Znam da nije neki izvor ali Nogometne vijesti pišu da smo zaintresirani za Luiza Felipea iz Raya Vallecana
  • Maximo
    870

Stopera? Dosta malo izgledno...s obzirom da smo popunjeni tu...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.