• Marktwain
    1.5k
    Meni nije, alkohol mi udara na koordinaciju, a ne na mozak. :lol:
  • mlinchica
    6.4k
    a ti si se uhvatio Andreje i subote, a ovo je događaj koji kreće već od srijede, 17.06.!
    Ak kreneš od srijede, ne bu ti subota nikakav problem. :lol:
  • Marktwain
    1.5k
    Eh, ti sad logikom pobijaš moje nebuloze. :roll:
  • ksapi
    8.1k

Nađi sponzora koju bu dao 25k eura pa dofuramo koga god ti hoćeš da nastupa :)
    Do tad, izvođače uzimamo na temelju 'valuea' koji doprinosi manifestaciji, inače bi se odavno ugasili. Bolje da ti ne kažem koliko su nas za nastup tražili Pipsi, Psihomodo i slični bendovi zadnjih godinu-dvije.
  • Marktwain
    1.5k
    Koga ja hoću je preskup za grad Zagreb, a kamoli za građansku udrugu.
    Sam vi radite kaj mislite da je najbolje, a ja imam pravo pizditi jer mi raznorazne lake note trešte pod prozorom. :grin:
  • duksy
    624
    Stenjevec do Tokija!
  • Dr Hofmann
    5.8k
    Radio sam terenski po Zagrebu, uvijek mi je bio gušt sjesti negdje u neki kvart u neki birc i popiti kavu/cugu i nikad se nigdje nisam osjećao da nisam doma. Zagreb je rodni grad, drugog nema, ima svojih problema, ali opet je naš i jebi ga.

Ali moj je dio grada Dubrava...Kvart kojeg mnogi ne vole, ali jebi ga. Ima neki svoj šmek, ili ti sjedne ili ne.

Četvrti čovjek po redu je ubio i za Zagreb i Dinamo...Evo dijela teksta i stvarno je kak treba

Purgeri se bude, Agram rađa face grube
    Bilo bu kak bude, Bog te čuva kad si purger
    Građanski je Dinamo, za njega vrtim runde
    Na sjevernoj tribini vječno živi Josip Kuže
    Za Emila Peršku polažem plave ruže
    Budi gospon, digni šake kada te okruže
    Grič i Medveščak, grmi kula Lotrščak
    Potok je Vrapčak, ne idu žvaka i seljak
    Zapovijed je order, zasluži si orden
    Pokaži poštovanje il ga dobij malo morgen

Deset soma četrdeset ako zatreba, spustit ćemo gustu maglu iznad Zagreba
  • Dino
    5.5k
    Gradnja stambenih jedinica u Blatu je gotovo stihijskog karaktera jer nema popratnih sadržaja (obrazovnih, kulturnih, športskih, rekreacijskih, zdravstvenih,…) koji bi doprinijeli poboljšanju kvalitete življenja u Blatu.

Ponosni smo da je krajem 2009. god. otvoren dječji vrtić u Blatu sa tri odgojne skupine koji je u potpunosti izgrađen sredstvima Gradske četvrti Novi Zagreb - zapad, ali se već po otvorenja potvrdilo, kako je premalen.

Naselje Blato još uvijek nema u potpunosti izgrađenu komunalnu infrastrukturu jer se ona desetljećima nije gradila u dijelovima naše gradske četvrti. Posljednjih godina se intenzivno radi na tome i gotovo čitavo naselje je priključeno na sustav vodovoda i odvodnje. Potrebno je još završiti pojedine dijelove koji su zbog određenih poteškoća ( imovinsko pravnih odnosa) ostali još bez odvodnje, a neki još i bez vode.
    emilperska

Blato je jedan od najgorih kvartova u Zagrebu za obitelj, ali je odličan kvart za parove bez djece, za penzionere, za ljude koji kupljeni stan žele rentati ili za one kojima je bitno da budu blizu autoputa.

Živio sam tamo 15 godina, baš u doba odrastanja, osnovne i srednje škole i mislim da nijedan kvart u Zagrebu nije toliko zakinut za sadržaje koji ljudima u tim godinama trebaju, a to su parkovi, igrališta, klupice, zelenilo koje nije nečije kukuruzište (doslovno) i javni prijevoz koji vjerojatno ima najviše linija u najmanjem vremenskom intervalu vožnje (zadnji bus u 22:55 pa se ti jebi ako planiraš malo ostati dulje u gradu).

Promet je nesnošljiv ako živiš uz Karlovačku i često čekaš u minutama da uopće s autom izađeš iz dvorišta na cestu, a o autu si preovisan jer je javni prijevoz strašno nepouzdan. Ne znam jel se konačno otvorio neki izlaz na Jadransku aveniju, ali Karlovačka je još prije desetak godina bila preopterećena.

Škola je najveći fail ikad, napravili su osnovnu za 1-4. koje su zadnji put funkcionirale u Jugoslaviji.

Uz to ova neplanska investitorska gradnja izgleda ogavno, ulica je ko krezubo zubalo: zgrada, zgrada, kućica, neboder, kućica, zgrada, neboder, neboder,...

I da, istina je, neki do prije koju godinu nisu imali gradski vodovod, niti kanalizaciju, a neki ni danas nemaju...uvreda je za bilo koji kvart uspoređivati ga s ovim selom.
  • shameless86
    1.9k
    Danas ce biti zanimljiv dan u gradu..Hod mladih do Sv.Duha,i parada zaraze i boleštine na tuđmancu..ruta hodočašća prolazi naravno pokraj ovih..nebi se čudio provokacijama nekim
  • Hnlovac
    6k
    nikako, mislim da ce Antunovski hod kao i inače proći savršeno, isto kao i susret mladeži u Požegi

Imamo mi dosta lokalpatriotskih na zapadu, Hrvatska do Zemuna, Vrapče do Jaruna lmao
  • NerminB
    1.6k
    Kakve spodobe na prideu majko draga.
  • KtcGoat
    5.6k
    Kakve spodobe na prideu majko draga.NerminB

f-G4t-OO.gif
  • Hnlovac
    6k
    716270510-1403998291763475-32833333822575791-n.jpg
    Prošli tjedan na sjednici Gradske skupštine Zagreba izglasan je otkup većih čestica potrebnih za izgradnju podvožnjaka Medpotoki.

Time se nastavlja priprema jednog od važnijih prometnih projekata na zapadu grada. U narednom razdoblju slijede daljnji otkupi kako bi se osigurala cijela trasa buduće prometnice. Paralelno će se rješavati imovinsko-pravni odnosi, nakon čega će biti moguće pokrenuti i postupak javne nabave za odabir izvođača radova.
    Važno je istaknuti da je velik broj potrebnih čestica već u vlasništvu Grada Zagreba, dok je proces otkupa jedno vrijeme bio usporen zbog sređivanja katastarskog stanja.
    Na sjeverozapadnom dijelu grada gradit će se podvožnjak na raskrižju Ulice Medpotoki i Aleje Bologne. Projekt obuhvaća izgradnju produžene Ulice Medpotoki u duljini od oko 400 metara, s dva kolnika, razdjelnim pojasom te obostranim nogostupima i biciklističkim stazama.
    U sklopu projekta rekonstruirat će se i dio Ulice Mahatme Gandhija, gdje će biti uređena nova parkirna mjesta, dio Ulice Sigetje te dio Samoborske ceste koja će se u zoni podvožnjaka proširiti na tri prometne trake, uz dodavanje obostranih biciklističkih traka.
    Cilj projekta je izgradnja podvožnjaka Medpotoki te pristupne ceste za budući Jarunski most, čija je realizacija planirana u ovom mandatu. Istovremeno, dugoročni plan razvoja prometne mreže predviđa da se produžena Ulica Medpotoki nastavi izravno prema novom mostu u Savskoj Opatovini, čija je izgradnja planirana do 2031. godine.
    Ovim zahvatima značajno će se poboljšati prometna povezanost zapadnog dijela Zagreba, rasteretiti postojeći prometni pravci i stvoriti preduvjeti za daljnji razvoj prometne infrastrukture grada.

715021213-1403998255096812-4638932130692742975-n.jpg

Ajde da krene i ovo, sjever jug poveznice nam izuzetno trebaju. Ovaj mos u Savskoj Opatovini mi se čini kao bullshit doduše, meni je i Jarunski bonus ak se napravi
  • Pacho
    18k
    Uvijek je lijepo na pederskim marsevima vidjeti zastave rezima, ideologija, i lokacija koje njima slicne trpaju u zatvore ili bacaju sa zgrada. Ima smisla.
  • don
    20k
    šteta rakete ne padaju s neba danas
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention