Tako je i za Majkia bilo kad me je označio i objavio sliku neku vezano za HOS, obrisao si i rekao da se idemo raspravljat u inbox, sumnjam i vjetovatnk ne bi to učinio da je netko drugi, netko cjenjeniji na zoni učinio. — Navijač Dinama
Sto se ovoga tice, kolega Infinity je pukao ban momku malo prije tog tvog upisa zbog slicne stvari i reakcije doticnog... To nema veze s nasim misljenjem, mislim da je jasno kako ljudi na Zoni disu...
Ovo je javan forum koji moze biti ugasen zbog takvih stvari i nepostivanja odredbi zajednice... S tim se odredbama ne slazemo, ali ja ti kazem kako stvari stoje... Zbog takvih stvari takoder te google moze izbaciti s pocetne stranice kad upises u trazilicu... — Bosna86
Nemam nista protiv tebe, da imam pukao bih ti ban i rijesio bih te se... Pisi slobodno, pazi kako se izrazavas a ako budes imao pitanja slobodno se javi ili meni ili bilo kojem drugom moderatoru — Bosna86
Uostalom, zanemari Majkija, danas si izazvao sranje zbog kojeg ces sutra letit s foruma zbog pogresnog zareza. — Infinity
Da, jesam vrijeđao Majkia — Navijač Dinama
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.