pešća
Shvaćam ja ljubav ljudi prema Dubravi, Pešči, Trešenjevci, ali zapad grada nikad ne bih mijenjao za njih — Hnlovac
pešća
(iako on spada pod GČ. Trešnjevka, nije to pravi zapad) — Hnlovac
Još 1 plus koji nisam naveo, daleko od bilokakvog ciganskog kvarta — Hnlovac
Mr Anderson
Mr Anderson
Mogu si samo zamislit koliko je kompliciraniji odlazak na Dinamove tekme na Maksimiru od tamo, pogotovo javnim prijevozom. — pešća
Dino
Meni je Trešnjevka zapad grada kao i dobar dio novog Zagreba. Ovo što si ti poslao u slikama je daleko od bilo kakvih zbivanja u gradu ak razmeš. Mogu si samo zamislit koliko je kompliciraniji odlazak na Dinamove tekme na Maksimiru od tamo, pogotovo javnim prijevozom. — pešća
jakov1
Ja kad prolazim zapadom grada kroz tu betonsku džunglu i zgradurine zahvaljujem — pešća
Još 1 plus koji nisam naveo, daleko od bilokakvog ciganskog kvarta — Hnlovac
emilperska
Ne kužim kako si uspio utrpati u isti koš Blato i Klaru s Brezovicom, Ježdovcem i Hrvatskim Leskovcem. — Mr Anderson
emilperska
novi dio blata doslovno dijeli cesta od arena parka — Paulie
Paulie
Dzoni
dragošlapa
Na Staroj Pešći gdje sam ja ih baš više i nema ak misliš na to, odselili su u Sesvete čini mi se. A i inače to plašenje ciganima je malo demode, preuveličano. — pešća
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.