• Logistika
    1.6k
    ooo nisam vidio,hvala na info,jos sam prevrtio 2 3 str u nazad. Živio
  • superhik
    12.6k
    U shopu preko app kad odaberem novi dres. I personalizaviju prema igracu. Ne nudi odabir igrača ali ubaci u košaricu.Logistika

Pazi samo na zadnjem koraku da ti nije ostala naplata personalizacije prema igraču 16€
  • delta zulu
    4

Ako se ne varam, nekoć davno je udruga radila retro šešire, plavo-bijele. Jel se to može igdje danas nabaviti?
  • ZGV
    3.9k
    Odličan proizvod, danas nema toga u ponudi
  • dzg717
    1.3k
    Molim za iducu sezonu: par različitih zastava i šešira i ako može neki flis :)
  • NitkoBitan
    36.9k
    Bas fali zastava za okacit ih na balkon. Lako bi se to populariziralo kao i zastavice za auto koje su pun pogodak.
  • prefontaine
    9.3k
    Hoće li biti ikakvih majica da na njima piše SJELA BABA U BALON, DINAMO JE ŠAMPION
  • shameless86
    1.9k
    neki dan čistio nekaj po doma,i naletio na bedževe kaj su prije bili "in"...one 86 šilterice i na njima bedževi..to je gro ekipe nosilo
  • Kujtim Shalla
    9.6k
    Izašla slova za novi dres i može se naručiti prema igraču ponovo. Samo što lista nije opdatirana
  • Brusa
    4.1k
    Jel zna netko kakva je situacija sa majicama PRVACI za djecu?
    Stari je bio u shopu u CCE pa su mu rekli da "to ne postoji" :meh:
  • Mali Zeus
    21.4k
    Hoće li biti ikakvih majica da na njima piše SJELA BABA U BALON, DINAMO JE ŠAMPIONprefontaine

Gotovo sigurno 100 posto.
  • serbus
    6k

Toga nije bilo na dan tekme a di će sad :lol:
    Ja bi jednom u životu volio vidjeti da za neki takav projekt kao što su bile majice za naslov,Riper dres, dres 25g povratka imena. gospon Puhalo naruči u količini da ih ostane na stanju. Da spremni dočekamo "berbu" love od navijača dok traje euforija.
  • Brusa
    4.1k
    stvarno?
    Onda sam ja valjda lud ili imam Mandela efekt, jer kao da se sjećam da je tih dana bilo u shopu za naručiti i majice PRVACI dječje...
  • Sajla
    20.7k
    majicama PRVACI za djecu?
    Stari je bio u shopu u CCE pa su mu rekli da "to ne postoji"
    Brusa

Majica "Prvaci" za djecu sigurno postoji, na snimkama s proslave je hrpa djece u tim majicama. A to kaj su rasprodane je druga priča...
  • serbus
    6k

Postoji jer su naknadno naručili još i došle u tjednu iza proslave. Od 11 sati dječjih nije bilo jer sam i ja htio klincima kupiti u kamionu pa nije bilo pa sam isto tek naknadno uzeo ali velika količina ljudi vjerojatno nije koja bi uzela da ih je bilo na dan tekme.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.