• Thor
    2.7k
    Ne znam gdje da umetnem podrsku Marku u koju temu pa sam stavio tu, pa ako ne pase neka moderatori premjeste. :victory: :strong:
    Slika plakata sa zadnjeg eventa u Zaboku gdje sam ga gledao.
    [img]http://31343-poster-900x1200-1.png
  • rokikaciga
    14.5k
    Jel ovo Branko Pavić gore desno?
  • Ludovic IX
    11.7k
    Jedan od trenutaka ove sezone je definitivno misketov gol osijeku
  • NerminB
    1.6k
    Mecava protiv varazdina u novembru, kako sam se smrzo sunce ti ljubim :grin:
  • Gemišt86
    464

Protiv Betisa, nakon utakmice, kada su igraci krenuli prema nama, nekoliko puta ponovili "igraci odlaze", a svaki put je nekako sve glasnije uspjelo biti. Također bolestan trenutak.
    Volio bih jos izdvojiti i protiv Fenera sami pocetak utakmice kad su ovi na jugu nesto ko fol skakali galamili, a mi doslovce tisina, nista, i to nekak sam imao osjecaj da je produljena tisina bila i pocelo je lagano kipiti u meni, nisam to vise mogao slusati i kad se popeo na štangu i rekao "jel cujete vi ove tamo?", ko da je bacio pljugu na benzinsku sam se osjecao i onda je krenulo "ŽIVOT SVOJ, LJUBAV SVU", uffff jako jako. Nekad iduci dan kad se sve sleglo smo bas komentirali medu sobom kako ce to na kranjci izgledat kada ti pol stadiona zeli glavu otkinut u tom ludilu, apsolutno nebih htio igrati protiv dinama u gostima.
  • Nemrem igra Dinamo
    5.8k
    Uff, toliko toga je bilo ove sezone, već ste skoro sve naveli kaj su i meni bili najljepši navijački trenuci...

Dodao bi još kraj tekme protiv Malmöa, Varelin gol u 96. minuti i onda nakon tekme 5 min čiste emocije uz deranje Igraj igraj Dinamo, Purgeri te vole!

I sad, ne znam jel se mogu ukomponirati sva izdanja Sjevera, jer smo razvalili ove sezone navijački :cool:
  • Mr Anderson
    19.4k
    Hoxhin gol Rijeci s okretišta u Dubravi.
  • emilperska
    16.3k
    Poljud u ožujku. To je bila naša Oluja.
  • Nogo
    11.2k

Promjene u Dinamovoj Akademiji

• U Dinamovoj nogometnoj Školi dogodile su se značajne promjene uoči nove sezone, uključujući dolazak novih trenera i skauta.

• Jerko Leko preuzima Dinamo B, dok Milan Badelj vodi juniore te će mu pomoćnici, vjerojatno, biti dvojica bivših Dinamovih igrača, Tomislav Barbarić i Jozo Šimunović, a Tomislav Marić, bivši Vatreni, postaje dio stožera prve momčadi zadužen za napadače.

• Novi trener kadeta 2 je Marko Cindrić, uz pomoćnika Darka Čordaša, koji će također raditi na individualnom razvoju.

• Tonći Bašić, poznati sportski direktor, i Igor Runevski nova su imena u skautskoj službi Akademije.

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/maksimirske-spike-bivsi-vatreni-ide-u-prvu-momcad-nova-imena-u-skoli-su-basic-cordas-i-runevski/162570
  • Ivdzo11
    9.8k
    Puno je bivših Dinamovih nogometaša danas u maksimirskoj Akademiji, Tomislav Mikulić bit će trener kadeta, Renato Pilipović trenirat će i dalje juniore 2, no promjenu ćemo vidjeti na klupi kadeta 2, koji su ove sezone osvojili naslov u svojoj Prvoj ZNL ligi. Dosadašnji glavni trener Tomislav Marić, bivši napadač Vatrenih, postat će novi član stožera Marija Kovačevića. Već je dosad Marić imao dvostruku ulogu, radio je povremeno individualno s napadačima i iz prve momčadi, a sad će to mu postati glavni posao! Dakle, bit će zadužen za rad s napadačima, s Beljom i društvom, očito je i ono što je povremeno s njima radio donijelo ploda u proljetnom dijelu sezone. U njega u Maksimiru imaju veliko povjerenje.
  • Droljo
    28.4k
    Badelju će pomoćnici biti Barbarić i Šimunović. Dva drvena stopera :lol:
    Naravno, to ništa ne mora značiti nego samo primjećujem razliku između badelja i njih... Igrački
  • The Undertaker
    9.9k
    Pa imamo i stopere u juniorima. Meni je tu najvažnije da se eliminira protekcionizam i managersko pogodovanje a Badelj mi je nespojiv sa takvim ponašanjem.
  • Dadox
    1.5k
    s ponašanjem u smislu eliminacije ili deeliminacije je nespojiv?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.