• civortimod
    8
    IMG-6744.jpg

Još jedan produkt dinamove škole
  • rakurs
    2.9k
    Kačavendi ugovor istječe sljedeće godine tako da ovo ljeto treba ići na prodaju kako god. Parsto tisuća i neka mu je sa srećom, vjerujem da bi mu Rijeka mogla pasati.
  • criticus
    8k
    Rijeka neće dat za njeg koliko vrijedi, ali sve ispod 500k nema smisla. Ako je Pavić bio 400k onda je smiješno da ovaj ide ispod. Nema smisla zbog poslova s Rijekom i kako oni se postavljaju prema nama. Koliko nam se tih koje smo dali njima u zadnje vrijeme uopće isplatilo?
  • Kia pride
    142

tako nešto, odšteta sumnjam da će biti. To će se sredit tipa u interesu je dinama skinut ga s plaće i čistiti roster, a i mali želi ić, jebiga koliko god bi mi htjeli se trsiti prema Rijeci, realnost je drugo. Ako progira, siguran sam da ćemo imati povoljne uvjete za vratiti ga.
  • Paggini
    86.2k
    Kolika nam je otkupna za Pavića? Potencijalno smanjiti tu otkupnu, staviti otkupnu na Kaču i adio mili.
  • Kia pride
    142

mislim da je 1.5m
  • Paggini
    86.2k
    mislim da je 1.5mKia pride

Ha evo, smanjimo na 800k otkupnu, stavimo 1m otkupnu na Kaču i tjt jer Mišković neće ni centa vjerojatno plaćat, a ovo mi se čini kao ok deal i za nas i za njega

Bobane daj mi posao
  • rakurs
    2.9k
    staviti otkupnu na KačuPaggini

Za to bi prvo ovo ljeto trebali produljiti ugovor s njime s obzirom da mu aktualni vrijedi jos godinu dana. Zbog toga i ne mislim da možemo računati na neke ozbiljne novce, al eto vidjet ćemo.
  • Paggini
    86.2k
    Za to bi prvo ovo ljeto trebali produljiti ugovor s njime s obzirom da mu aktualni vrijedi jos godinu dana.rakurs

Pa ne šaljemo ga na posudbu
  • Crni86
    22k
    Meni je okej i da ga se dzabe pusti ako se stavi razumna otkupna klauzula, tipa milja eura otkupne mi je sasvim okej.

Nama sa financijskog aspekta ne znaci bas nesto previse ocemo dobit 500k ili 0. A opet nekako imam feeling da bi kaca mogo dole proigrat i ra bi na kraju cak bili u plusu jer ili bi dobili dobrog igraca za male novce ili bi ga samo preprodali.
  • Zagi
    17.7k
    Zvao bih Kaču na pripreme. Da ga malo vidimo kako diše, lako ga onda poklonimo Rijeci ako to nije to.
  • rakurs
    2.9k
    Pa ne šaljemo ga na posudbuPaggini

Jutro je, trebalo mi je neko vrijeme da shvatim tvoju ideju oko tog posla :sweat: ima smisla, da, nadajmo se da će netko javit Bobanu.
  • flexXy
    3.2k
    Da ga malo vidimo kako dišeZagi

Nisam cuo da je imao nekih problema sa plucima, jedino ak je upao u laskovu pusacku sobu
  • Odani Zgd
    1.1k
    Istog sam razmišljanja,dečko ima tek 23 godine,ne treba ga se pošto-poto rješavati,ako se ne varam kod Bjelice je i igrao nešto i bio čisto korektan.Dat mu pripreme,pa onda odlučiti.
  • rokikaciga
    14.4k
    Sokeran sam za Bennacera
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.