• crophantom
    4.7k
    a tesko im je pogoditi veličinu kad i adresu imaju, pa na google earthu me nađu i procjene, zajebani su Srbi.

A taman sam je totalno obratio nekim povijesnim knjigama pa je nabrijana, proci ce mi ovo ko nož kroz maslac
  • ElDorado
    11.3k
    Jel se nekom javio netko ko hoce kupit Mmaeea?
  • prefontaine
    9.3k
    Ja bih molio te hakere da mi napišu staru lozinku, jer mi je spremljena i nemam pojma koja je, automatski mi se popuni prilikom prijave. može i u inbox. Hvala.
  • MateG
    275
    Offtopic, zna li se lokacija priprema ili zna li se kad će se znat?
  • Alkmar1312
    230
    Treba li nakraju mjenjati sifru? I ako da kako
  • rioda
    16.6k

Plan je da se prvi tjedan priprema odradi u Zagrebu, a 22. lipnja momčad seli u svoju staru bazu - Brdo kraj Kranja u Sloveniji. Tamo će Dinamo odigrati pripremne utakmice protiv slovenskih prvoligaša Radomlja i Brava, a onda se vraća u Zagreb gdje ga čekaju također dvije pripremne utakmice. Jedan protivnik trebao bi biti turski Goztepe, a drugog se još čeka.
  • NitkoBitan
    36.9k
    a drugog se još čeka.rioda

Namece se Hull City kao jedino logicno rjesenje.
  • Kujtim Shalla
    9.6k
    Sva sreća da naš hajduk nisu hakiraliGringo

Njih ne trebaju hakirati,oni im samo sve daju šta treba
  • fakin
    4.6k
    bez zajebancije sad, ovo može biti veliki sigurnosni problem i na razini države. zamislite sad da su ovi vučkovi neki pijuni koji su došli u posjed svih imena i prezimena te adresa svih članova, ujedno i navijača Dinama. a znamo svi tko je sve učlanjen.
  • Paggini
    86.2k
    Namece se Hull City kao jedino logicno rjesenje.NitkoBitan

Kako bi ovo bilo dobro :love:

Još da Kova dobije Jakira na Maksimiru 3:0 :snicker:
  • crophantom
    4.7k
    Jesi ti popratio ove znanstvenike koji nestaju u Americi? Manenica je bio u Americi, Trumpov šogor je bio u Srbiji... samo spoji kockice...

i-am-not-59732e.jpg
  • don
    20k
    ošli u posjed svih imena i prezimena te adresa svih članovafakin

i šta će točno beživotni Rumunj koji smrdi u sobi 24/7 sa Mirkom Mirićem iz Sesveta?

plus, da njima išta vride ti podaci ne bi ih puštali besplatno dalje
  • emilperska
    16.3k
    Ne znam da li ima veze, imam 6 mj novi broj i ovo je prvi phishing :lol:
    Screenshot-20260602-170754-Whats-App.jpg
  • Gringo
    971
    oni im samo sve daju šta trebaKujtim Shalla

Onako bratski
  • KtcGoat
    5.4k
    +92 ti je Pakistan
    Javi se, nece ti nista
    da3405f6-0a95-45ea-90a8-41ae03b0ac07-w1080-h608-s.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.