• Mr Blue
    4.8k
    HAŠK Građanski - Rudeš bi trebala biti utakmica 1/16-finala Kupa, mislim sezona 1992/1993.

Google kaže da je HAŠK Građanski tada u dvomeču pobijedio čak 14:0 (1:0, 13:0).
    Pretpostavljam onda da su i ove druge u nizu iz iste sezone.

A ova gornja ulaznica Croatije bi svakako trebala biti u sezoni 1993/1994, rekao bih. Ime Croatia nametnuto je u veljači 1993., a hrvatska kuna kao valuta uvedena je 30. svibnja 1994. S obzirom da je na ulaznici istaknuta cijena u hrvatskim dinarima, rekao bih da mora biti između ta dva datuma.
  • Dinamosaur
    3.3k
    Ovo mogu gledat i opet i opet i opet

i opet :smile:
  • Droljo
    28.3k
    I to u pola dva ujutro :lol:
  • Dinamosaur
    3.3k
    mogu i sad opet haha
  • Mali Zeus
    21.4k
    Ovo mogu gledat i opet i opet i opetDinamosaur

@Paggini
  • Nogo
    11.2k
    o-39035604-480.webp

Vlasnik rekorda sezone u bacanju koplja, Šrilančanin Rumesh Tharanga Pathirage (23), viđen je u majici zagrebačkog Dinama na jučerašnjem natjecanju Dijamantne lige u Rabatu, glavnome gradu Maroka. 

Pošaljite ovom kralju i novi dres :fire:
  • Georg Koch
    8k
    sad zamislite da je vidjen u majici prgave familije. Oni dole bolesnici napravili bi toliki presing da bi ga prikazivo i Glas Koncila.
  • Sibirski plavac
    9k
    viđen je u majici zagrebačkog Dinama na jučerašnjem natjecanju Dijamantne lige u Rabatu, glavnome gradu Maroka.Nogo

MMaee promotor Dinama samo takav. Barem neka korist od njega.
  • hardek
    10.2k
    Ovo je najrandom stvar koju sam vidio na internetu u zadnjih mjesec dana. Jel postoji neko objašnjenje za ovo :lol:
  • NitkoBitan
    36.9k
    Jel postoji neko objašnjenje za ovohardek

Castore ima brutalne popuste online a i u ducanima, a Dinamov asortiman se moze uzet i "vani". Uzeo si sportsku duksu za 30,40 eura i boli ga tuki, nosa ju svuda haha.
  • fakin
    4.6k
    ili kako su sportske napisale:

Rezultati u Europi definitivno su podigli reputaciju zagrebačkog kluba, s naglaskom na izlete u duboke faze natjecanja Europske lige, kao i rušenja Chelseaja, Arsenala i Atalante u Ligi prvaka. Sve to u proteklih desetak godina.
  • Dr Hofmann
    5.7k
    BBB Sri Jayawardenapura Kotte (mislio sam da je glavni grad Colombo, ali ne) ili BBB ශ්‍රී ජයවර්ධනපුර කෝට්ටේ
    ஶ்ரீ ஜெயவர்த்தனபுர கோட்டை

Rođen sam na Šri Lanci, slušajte me svi, volim tebe Dinamo život si mi ti.
  • Mlađi referent
    15.6k
    Upravo gledam na forumu

Sinoć prije ponoći je INF Grupa objavila da je navodno uspješno došla do baze podataka povezane s gnkdinamo.hr . Kažu 50.000 podataka, uključujući OIB-e, koje sad nude za prodaju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.