• Dinaminjo
    2.2k
    Nazovi Alzir za derbije..
  • GOAT
    7.8k
    Alzir voli derbije :heart:
  • Fabercaster
    1.1k
    Auto može biti iz Njemačke, ali Mr. Derby mora biti iz Alžira, bravo!
  • mlinchica
    6.3k
    4 derbija, 3 gola
    Pfff
    Kakvo “zamjensko” krilo/napadača imamo :starstruck:
  • DerHerrKool
    1.1k
    Za lovu koju dobija ga možemo slobodno plaćat samo da nam tekme sa jogurtom igra. :lol:
  • Efes Pilsen
    15.8k
    Bit cu razocaran ako ne preskoci repstativca Segu do kraja.
  • Svi na Sjever
    3.5k
    Obavezno u rosteru sljedeće sezone, ovakav igrač se ne nalazi na tržištu.

Trpa svima a najvažnije njima!
  • scooniepenn
    6.9k
    Jos jedanput potvrda zasto ga ni pod razno ne treba prodavati. Takav napadac realizator i to dok igra na krilu je zlato. Nevjerojatno mi je da se tu pise od nemalog broja forumasa kao treba ga prodati, nije problem naci zamjenu. Ne rastu ovakvi igraci bas na grani.
  • DrRatoljub
    902
    Mi za Bakrara mozemo mozda i dobiti solidne novce, ali jako ćemo tesko dovesti nekoga tko moze nadomjestiti njegov učinak. Pa covjek svaku utakmicu, čak i ako nije dobar, ima konkretan učinak. Zabije, asistira, izbori penal.
  • Fan
    2.3k
    Nije pozvan na SP.
    Dobro za nas što se tiče odmora i spremnosti za kvalifikacije, samo se nadam da to neće psihički djelovati na njega.
  • DrRatoljub
    902
    Mora da je Alžir dobar ako imaju 5 boljih napadača.
  • Benedikt
    88
    Izgleda da je Petković čitao Dalićeve izjave o HNL-u
  • Sajla
    20.6k
    Pozvao je napadača iz Györa, Nadhir Benbouali - 41 nastup, 19g+6a u mađarskoj ligi, kupu i kvalifikacijama za KL. 40 minuta u 2 nastupa za Alžir 2022. godine u prijateljskim utakmicama. Mislim da se ni on sam nije nadao da će ga zvati.
    Bakrar s 42 nastupa, 18g+7a u HNL, kupu i EL mu nije bio po volji. Šteta, sigurno bi mu puno značilo.
  • DiddyGuela
    6.1k
    Steta za Bakrara,odigrao je sezonu života. Pitanje je i kakvi su tamo dealovi, klanovi, agenti, pizde materine... koji utjecu na konacni popis. Ne nalazim drugo objasnjenje za ovo.

Od ostalih zanimljivosti sa popisa, tu je i Yacine Titraoui koji je u jednom trenutku bio pred potpisom za Dinamo ali misteriozno nije mogao proci lijecnicki da bi kasnije potpisao za Charleroi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.