• deda
    40.8k
    Antolić u nekom Saudijskom klubu.
  • deda
    40.8k
    Borna Sosa asist, sve bolje igra.
  • deda
    40.8k
    Dinamo je s današnjom utakmicom RB - Wolfsburg uknjižio 23 miljuna za Danija Olma.
  • marcio amoroso
    45.8k

Jučer im je kapetan bio Papa, vjerojatno je on onda rezervni.
  • Crusades
    18.8k
    Antolić službeno u Saudijskoj Arabiji, klub je Damac F.C. Trener je Krešimir Režić. Zadnji na tablici, bore se za opstanak.
  • Neki tip
    21.3k
    Što te natjera u zadnji klub saudijske lige.. :brow:

Ok, jasno je da će zaraditi nešto, ali ni dosad nije za kikiriki igrao. I Dinamo i Legija plaćaju dovoljno da se u 7, 8 godina zaradi ako ne baš za čitav čitav život, a ono sigurno za kuću/komforan stan pa i 2 ili 3 i ušteđevinu koja će ti dati koju godinu mira da vidiš što dalje.

I teško mi je zamisliti da je birao baš između Arabije i ničega. Pa valjda se našao koji klub u Europi za "najboljeg veznjaka poljske lige", ak je to točna titula.

Opet, i meni je "egzotika" napeta. Uvijek bih (i jesam) izmedu puta u London ili Firenzu birao Rigu i Turku. Da iskusim nešto što možda inače ne bih.. možda je, osim love, to i njemu motiv.

Kako god, sretno mu, nek uzme što mu obećaše i nek da neki dobar intervju i opiše život tamo. Uvijek čitam takve intervjue. :)
  • marcio amoroso
    45.8k

Antola je meni king zato što lajka apsolutno svaku objavu zone na instagramu. Ja mu želim samo najbolje. Neka im uzme pare i pokaže kako se igra nogomet.
  • Neki tip
    21.3k
    ma volim ja cijelu tu njegovu generaciju.. pratio sam ih još od juniora skoro svaku tekmu, neke i upoznao.

Drag mi je Antola, komentiram više onako, uopćeno razmišljajući o motivima za odlazak u takve zemlje.

Opet, najlogičnije je zaključiti da zapravo baš s...m kvake. Samuel Etto na vrhuncu karijere otišao u Mahačkalu, koliki su otišli u Kinu, pa eto i Mandžo u Katar, a zaradili su neusporedivo više od Antole i odavno "osigurali egzistenciju".

Baš dobro veliš.. nek uzme pare i pokaže malo nogometa.
  • marcio amoroso
    45.8k
    Naš bivši igrač Stjepan Tomas je dobio otkaz na klupi turskog Rizespora.
    Zanimljivo je da za Rizespor nastupa također naš bivši igrač Emir Dilaver.
  • Crusades
    18.8k
    Mislim da Tomas nije bio dugo tamo. Jedno 6 mjeseci?
  • Neki tip
    21.3k
    Zanimljivo je da za Rizespor nastupa također naš bivši igrač Emir Dilaver.marcio amoroso

Dakle idealno za potaknuti priče o dolasku u Osijek, Bjelici.

Otišao trener koji ga je doveo.

Opet, za pretpostaviti je da mu je ugovor na razini 400-600k Eura godišnje. Nije to lova koju daje Osijek, a ugovor je tek potpisao..

Pita se, naravno, prvenstveno Rizespor.

Ali eto, za naklapanje dovoljno. :)
  • marcio amoroso
    45.8k

Čisto sumnjam da ima neke šanse da ga Osijek dovede sada. Mislim da će imati šansu da ga dobiju ako Rizespor ispadne iz lige.
  • Neki tip
    21.3k
    Kramarić 2 gola (igrač utakmice) u pobjedi u gostima protiv Herthe; 0-3.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.