• NerminB
    1.5k
    Ja krenuo skupljat, kontam smirit ce se ova pocetna navala. Ljudi su ko bijesni uzimali po nekoliko boxova na kioscima te za par sat nestane sav kontigent koji dobiju za sedmicu. Razumijem ovdje navala jer se BIH plasirala nakon 12 g. Medjutim slicica sad nikako nema, dolazile su jednom sedmicno ali ovu sedmicu nema isporuke, nove dolaze tek iduci cetvrtak. Tako da odustajem, a samo sam poceo :grin:

Ima ovaj digitalni ako nista.
  • BBBaranja
    4.8k

Panini da,al nije mi fora uzimati po boxove i napunit album u jednom danu..ima neka slovenska stranica s koje naručuju kolekcionari većinom.
    SP pred vratima a obični smrtnici i djeca su uskraćena za mogućnost kupovine sličica u svom mjestu.
  • Eduardo
    29.4k
    uzmeš box i svaki dan otvaraš određeni broj paketića, nikako sve odjednom... bar sam tako radio sa zadnjim albumom upravo zbog bojazni od nestašice sličica.
  • BBBaranja
    4.8k

Jedino to da,ali ih mali ne smije vidjeti inače ode sve odjednom :lol:
  • Doktor Kunić
    6.5k
    mi smo naručili sa te stranice, stiglo je za tjedan i po
  • Noel
    21.5k
    Problem koji je nastao sa Panini sličicama ove godine i zašto kolekcionari kupuju više boxova je vrlo jednostavan. Prodaja je krenula nikad kasnije. Početkom svibnja. Prije 20 godina to je bilo uvijek u ožujku/travnju. Kad se na to nadoda sadašnjih 900+ sličica umjesto tadašnjih 500+ dolazimo do općeg ludila među kolekcionarima. Kad se još na sve to nadodaju djeca i skupljači amateri, nastaje kaos. U manje od mjesec dana do prvenstva netko bi trebao skupit album od 900+ sličica na način da kupuje 5 paketića tjedno, kak da ne.

Sličice su katastrofa, ne razumijem čemu sličica u bojama umjesto klasičnih bijelih.
  • Kumerle
    2.8k
    Od 2012. prvi put da neću skupljat album za Svjetsko ili Europsko.
    Preskupo i preteško je toliku količinu sličica skupit.

Možda nekad kasnije, nakon Svjetskog, naručim album i sličice, al trenutno nema šanse.
    Kvaliteta je isto navodno nikad lošija.
  • Droljo
    28.3k

Ma mislio ti uzet paketić dva ak uhvatim pa pokupiš kad buš u prolazu. Ništa na veliko :lol:
  • BBBaranja
    4.8k

Hvala ti frende,al ne opterećuj se bezveze :blush:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.