• Dzoni
    5.8k
    Po sofi piše da jesu, a sad ove zavrzlame sa licencama kako će ispast boga pitaj
  • Raul
    418
    Đakovo je sigurno ispalo, a treba vidjeti kako će riješiti licence u slučaju da iz svake 3.NL lige ima jedan klub sa dobivenom licencom.
  • Kumerle
    2.8k

Ako će bit iz svake lige barem jedan klub onda predzadnji igra dodatne kvalifikacije s njima? Kako je zamišljeno?
  • Raul
    418
    negdje je bilo pisalo da bi onda HNS odradio izvlačenje tih 5 klubova, prva 3 kluba koja bi bila izvučena bi ušla direktno, a ostala 2 bi igrala međusobno za to 4.mjesto.
  • Kumerle
    2.8k

Ali onda bi četiri ispala iz 2. NL? Pošto bi 4 ušla kroz kvalifikacije...
    I Segesta otišla u 1.NL, a Jarun iz 1. u 2.NL dolje?
  • dzg7
    483
    Segesta,Kustošija, Ploče i Ždralovi su ušli a Jarun ispao
  • Raul
    418
    iz 2.NL u 1.NL idu Segesta, Kustošija, Ždralovi i Ploče.
    iz 1.NL u 2.NL ide Jarun.
    Đakovo iz 2.NL ispada u 3.NL Istok.

A Zagora, Inker, Koprivnica, Slavonija Požega i Lokomotiva iz Rijeke bi trebale ući u 2.NL, a ako uđu svih 5, onda bi trebao i predzadnji iz 2.NL ispasti, ali se to još ne zna.
  • Kumerle
    2.8k
    Sumnjam da će Dragovoljac ispast, prije da će ić u dodatne kvale kao što si pisao.
  • Profesor Baltazar
    56
    Tako bi trebako bit i od početka sezone se zna da dva ispadaju.
    A negdje je po portalima pisalo i da se razmatra da predzadnji ostane, a onda se od pet trećeligaša ždrijebom odluči koja tri će ići izravno bez razigravanja, a koja dva kluba će međuaobno razigravat za posljednje mjesto u ovom rangu.
    Nevjerojatno da nekome padne takva ideja na pamet.
  • Raul
    418

da, to sam i ja napisao, svašta je moguće sa hns-om.
  • dinamo u srcu
    2.8k
    Inker krenuo od nule i ako uđe u rang viŝe. Svaka čast, očito da taj dio obitava velikim talentom jer nije lako godinu za godinu osvajat lige i ić u rang viŝe. Oĉekivao sam da se neće nikad viŝe vratit, nešto kao Nk Zagreb, ali oĉito klub radi jako dobro i sigurno da taj dio zaslužuje ozbiljan klub.
  • nkdz
    1.2k

Svake godine se popne ligu više. Djeluje da se radi pristojan posao i koliko sam ih uživo ponekad pogledao i koliko pratim rezultate dosta su uvjerljivi i efikasni
  • dinamo u srcu
    2.8k
    da, ali oĉito i okolni klubovi imaju kvalitetu. Sigurno da uzimaju igraĉe iz tog podneblja, Nk Bistra, Nk Zagorec itd. uz svoju vlastitu školu rade odliĉno i ovo im je samo dodatni vjetar u leđa da nastave ić gore, očekujem ih u minimalno u 1.nl kroz koju godinu.

Bas me zanima moze li Sibenik u tom smjeru, ali sumnjam.

Grad Zagreb obitava nevjerojatnim talentom i kvalitetom igrača i klubova. Šteta za Jarun što je ispao, ali Jarun,Kustosija,Vrapce,Inker, Dubrava Sesvete,Lucko,Rudes. Nevjerojatno konkurencija klubova koji su svi u ozbiljnim ligama. Uz masu drugih koji su kvalitetni, Maksimir,Hask,

Koliko recimo Dalmacija kaska za Zagrebom i okolicom. Imaju Hajduk, Dugopolje kao jedina dva stabilna kluba uz jos par manjih bljeskova i to je to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet