• jedan u nizu
    18.3k

Tko izgubi dobije Hoxhu
  • Sajla
    20.6k
    Daj mi kišnu večer i maksimirske slapove bilo kad umjesto ovog cvrljenja na podnevnom suncu danas. Ali bar smo dobili male tovare, odmah je lakše.
    I pozdrav klincima koji su "vodili navijanje", bili su zabavni na momente. Vuuuče, ne ignoriraj me! Imamo ti brata! :rofl:

Edit: sad sam prevrtio snmku na sptv. oni su na početku utakmice pokazali da je temperatura 14,4°C i komentator govori kako su idealni uvjeti za igru. HOO stvarno dobro ulaže naš novac
  • duksy
    618
    Umro sam prvo poluvrijeme za zapadu.
    Oporavili smo se dolje u hladu i prebacili u ložu.
    Gore je bilo taman.
  • deda
    45.9k
    A sad zamislite kako je dečkima bilo igrati. Ne kužim HNS i to forsanje utakmica mladih u tim satima u ovo doba godine.
  • Navijač Dinama
    12.4k
    ako završi X, onda je polusezonu vamo, polusezonu tamo?
  • striko
    3.3k
    20260530-152627.jpg

Moje sačuvane iz te sezone i jedna iz sezone prije.
  • jedan u nizu
    18.3k

U tom slucaju prijateljska ide do penala ako treba.
    Samo on ne smije pucati da ne odluci o svojoj sudbini
  • Jurki
    25.5k
    IMG-0593.jpg

A samo je 7 dana proslo..
  • duksy
    618
    I jučer je bila tekma na Maksimiru.
    Za nas ovisinke idealno da dobijemo mali fix.
  • ZgDLions
    1.7k
    Čemu služi ona hrpa pijeska ispred istoka?
    Nije da se planiraju neki radovi, valjda treba počet odnosit materijal, a ne dovozit.
    Inače, bilo i malo hlada ispod reflektora, ali je kratko trajalo, nemremo svi u ložu.
  • badjibadara
    9.6k
    Nije da se planiraju neki radovi, valjda treba počet odnosit materijal, a ne dovozit.ZgDLions

Još smo minimalno pola godine na Maksimiru, igramo europske kvalifikacije, uvijek nešto treba pokrpati.
  • Sajla
    20.6k
    Na zapadu su krpane neke stepenice, možda i na drugim tribinama nekaj treba betonirati. A vidio sam da je postavljeno i nešto novih sjedalica. Bolje mi održavamo stadion kojem se već vidi kraj nego neki svoje na kojima će ostati još puno godina.
  • mlinchica
    6.3k
    došla doma pa prekopala malo arhivu.
    2004. nije jer imam jednu iz te sezone, inače moja zadnja na sjeveru.
    Drugačiji je dizajn.

IMG-0988.jpg

Onda mora biti 2005./2006. s obzirom na ovo kaj je pisao.

Napokon sam riješila i taj misterij.
    :blush:
  • Trnjani
    112
    20260531-210237.jpg
    Evo malo i ja prokopao arhivu, i bas me zanima ako netko zna iz koje godine su ovo ulaznice?
  • ZgDLions
    1.7k

Onda ok, možda da onu zadnju stepenicu na zd modeliraju, uvijek se potepem po njoj, neprirodno visoka u odnosu na druge.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.