• fakin
    4.5k
    pa igrač bez tehnike ili sa slabom tehnikom je top u momčadima koje se brane. Dinamo u 95% utakmica u sezoni napada.
  • mlinchica
    6.3k
    Ne znam čemu potreba konstantne analize analiza tko je koga preporučio i kolko je tko zaslužan za koga.Crusades
    Ja sam spomenula Zvonu jer je to javno izrekao, na članskom, a proteže se nešto kao ovo:

Zanimljivo je da je uglavnom Capelas na tapeti kad su kritike u pitanju.hardek

Nebitno jel Zvone sam ili njih pet u kombi poslije ili prije analiziralo igrača, činjenica je da je dobio preporuku od osobe koju (je) smatra(o) pouzdanom.

Ne ulazim dalje u analizu igrača, traženje krivca, zaslužnog i sl. niti mi je to bio cilj. Pogotovo donositi sud o ispravnosti odluke.
  • Jurki
    25.4k
    23.5. - proslava duple krune
    30.5. - sportski sektor je zajebo s 2 igraca.

Zona je čudo.
  • Zambatine škude
    4.8k
    Postali smo ko tovari pa slavimo poraze ko' pobjede (minuse ko pluseve) :smile:Hebimir Strašni

Nije stvar zarade, nego principa. Transfer od 3 milijuna eura i njegov učinak govore da je to u sportskom smislu bio potpuni promašaj. Ali činjenica da si ga prodao nakon praktički pola godine neigranja za 1.5 milijuna eura govore da si transfer odradio racionalno, da nisi s previše love uletio u nešto što za šest mjeseci ili godinu dana neće imati nikakvu vrijednost.

Dinamo oduvijek funkcionira tako da dovodi jako puno igrača. Ako dođemo do razine da nam promašaji (bilo da je riječ o visokom ili niskom ulaganju) neće odlaziti besplatno nego da ćemo odštetom moći pokriti barem dio, to će nam biti veliki plus.

Evo u zadnjih par godina samo, na Bočkaja, Bulata, Štefulja, Boška Šutala, Denija Jurića, Čabraju i Kačavendu si u minusu desetak milijuna eura. Nisam čak ni računao plaće ni one koji su došli kao besplatni igrači i dobivali plaću, a nisu igrali. Da si pola toga vratio nazad imaš za još jednog ili dva top igrača koja ti i u Europi mogu raditi razliku.

Važno je da ne punimo kadar na način da pola novopridošlih igrača nema gdje igrati ni u teoriji. I da su im plaće takve da ih kasnije netko može i želi preuzeti. Ne mora svakom igraču iz Šibenika, Gorice ili Kustošije početna plaća u Dinamu biti 300 tisuća eura godišnje. A ovo kaj se neki od njih neće snaći, kaj će se ozlijediti ili nešto treće, jebiga. Promašaja će uvijek biti.
  • Sync
    91
    kurac Boban gleda Granada Leganes u slobodno vrijeme. Vjv je Capellas lobirao za njega i jebiga nije ispalo dobroemilperska

Meni nije jasno čemu ovakve pretpostavke koga je doveo Cappelas, a koga Boban kada je proces skautiranja i odabira igrača vrlo jasno iskomuniciran. Rečeno je koji ljudi gledaju film interesantnog igrača i koliko se njih mora složiti da je on taj da se krene u razgovore.
  • Zagi
    17.6k
    Vaha nahvalio MMAa, Fonseca Villara. Nije ispalo tak i kaj sad napraviti?
    Niti oni znaju kako će se igrač ponašati/kliknuti s ekipom niti imaju kristalnu kuglu.
    Smanjiš razinu povjerenja u njihove preporuke u budućnosti i ajmo dalje.

Najpozitivnije u ovoj priči je kaj se nije tvrdoglavilo. Igrač ne paše, pojedeš govno , transfer i peglaj dalje.
    Napravila se greška, brzo se ustanovila, te još brže ispravila.
    Griješiti će se opet.
  • Zambatine škude
    4.8k
    Ti stvarno misliš da je Boban osobno uočio Villara, odlučio ga se dovesti i lobirao za njega nakon što je utvrđena cijena 3m EUR?emilperska

Ovo je CSI Tetak s Fejsa at its finest.

A kako smo to točno "uočili" igrače Austrije Beč, New Yorka, Kolna, Las Palmasa i zamjenu Fenerbahčea? Boban išao pogledati trening u Istanbul? Pa nije 1967. da se ovako dovode i skautiraju igrači kako si ti opisao.
  • Kujtim Shalla
    9.6k
    Meni Villar nije promašaj što se njega kao nogometaša tiče . Jednostavna greška je što se on doveo da igra pogrešni poziciju. Lik je spaner a ne rudar . Jedan brat je ovdje odmah na početku rekao da ili da je čitao na njihov forumu ili da je čuo od njihovih navijača da mu je obrana slabija strana i da se čudio što je doveden da igra šest ili osam . I eto pokazalo se da je to istina. Mene nije oduševio defanzivnim nije ni dobio puno prilika istina . U glavi se umislio da je zvijezda (ko zna šta mu se obećalo) dobili smo milju i pol za njega ,i ok.. Sad je odlično igrao za Elche gdje je igrao na prirodnoj poziciji. Niti je prvi niti posljednji koji se nije snašao a preskup je da bi bio rotacija. Sretno mu dalje.a mi ne smijemo odustati od španjolskog tržišta i njihovih igrača
  • Mali Zeus
    21.3k
    A u kurac, propade sve. Kreće panika.
  • ElDorado
    11.2k
    Jel taj Šutalo opće igrao kaj za juniore? Zanimljivo da je u repki a kod nas koliko sam vidio nije standardan. Kad sam gledao par juniorskoh tekmi nije opce igrao.
  • Sibirski plavac
    8.9k
    Kad nam već uzimaju igrače, neka im i Mmmaea. Ionako im Šarlija vjerojatno ide, a fali im čvrsti bedem u obrani,a Samy je pravi lik za to. :cool:
  • Dadox
    1.5k
    znalo sa da ide i da ne želi produžiti ugovor pa ga nisu stavljali
  • Ludovic IX
    11.7k
    Mali je seljo beljo. Tovar u duši i ko ga jebe.
  • Zagi
    17.6k
    Mali je zamjena u juniorima zato kaj je lošiji od konkurencije.
    Da nije zabio 2 gola Srbiji kad je ušao zadnjih 20 minuta nitko nebi znao za njega.
    sretno, next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.