• Orc123
    15.9k
    Svatko tko zeli prec u Hajduk nek ide, ali se vise nikad nek ne vrati....
  • Jurki
    25.5k
    a gle ako ti je stalo do karijere i jaceg transfera.. onda prije biram Rijeku nego njih dole.
    Rijeka je svemirski brod u odnosu na njih. Uređeniji klub, pritiska gotovo pa i nema. Ako iole vrijedi dobil bi šansu te je zbog godina odlican prodajni potencijal.

Zato i velim da ocito nije najbistriji.
  • Warrior
    95
    Sve si u pravo, ali isto tako Rijeka i mladi igraci su na vi, Pavic i slicni su teske iznimke, a ne pravilo. Kek je posebno bio poznat po tome da slabo koristi mlade. Jedino logicno je da mu tovari garantiraju mjesto jer kako nemaju za biber i dovođenje pojacanja, to im je jedino rjesenje.
  • Zagi
    17.7k
    Haha mali ide dolje? Nisam imao pojma, no dobro onda.
    A Sutalo?Efes Pilsen
    Nisam ga zaboravio nego nije dovoljno dobar.
  • hardek
    10.1k
    Šutalo je dovoljno solidan da igra, ali nedovoljno dobar da bude starter na svojoj poziciji. Zato je i u Dinamu i u repci igrao sve i svašta, veza, krilo, napad, lijevi bočni...

Možda i bude igrač od njega ali jednostavno nije game-changer da ga se pošto poto zadrži
  • Paggini
    85.8k
    Neka mu je sa nesrećom! :hearts:
  • Roky
    68
    Cim on ide u ajduka taj nevalja!
  • Schpatz
    1.2k
    Juniori Dinama, dakle sljedece sezone Dinamo B, vode protiv juniora hajduka 1:0 na poluvremenu, Cutuk zabio u 45+. Imamo igrace manje od 40te min
  • Kumerle
    2.8k
    5ica, mislim Zebić, sukrivac za crveni. Da je blokirao napadača, što stoper mora napraviti, Žnuderl bi prvi došao do lopte, a vjerojatno ne bi ni bilo kontakta.

Brundić jako lijep prolaz kroz sredinu i Čutuk posprema :strong:
  • immerwieder
    1.7k
    Franko Štetić, 2008.
    dečko na zimu povučen iz Vrapča u Rudeš,
    nemilice trpa cijelu godinu,
    u petak prva seniorska utakmica Rudeš-Sesvete 3-1,
    ušel na poluvremenu, 2 gola i stativa,
    idealan za drugu momčad
  • rokikaciga
    14.3k
    Treba i napomenut da su Sesvetama igrali kadeti i juniori, a ne prva ekipa.
  • podravskimodrikibicPMK
    166
    dobar komentar, prosjek godina im je bio 17,6
    Ne pamtim da sam to vidio u seniorskom nogometu
  • rokikaciga
    14.3k
    guraju klince opasno i inace. Vito Jakovljevic im starta zadnjih 5-6-7 utakmica a mali ima 16 godina, na pocetku je bilo problema sa fizikalijama al sad ide rame u rame i dobro se drzi. Odigra jednu dobru, pa jednu losiju utakmicu ali njima ce se to isplatiti. Da im je Bara u klubu mali bi vec sad otisao za 5 milja. Mislim da inace imaju jednu od najmladih ekipa. Kardum im je dvije sezone vec na posudbi i razvio se brutalno, spreman je za HNL po meni. I ono najbitnije, nemaju nikakve veze sa nasmrkanim za razliku od bivse garniture.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet