• Omake
    17.6k
    Solidno smo napredovali, dok je dobar dio lige nazadovao. Bit će i 100 mil za koju godinu.
  • NORTE
    24.5k

Hvala Kule na 6 golova u ligi, zaslužena medalja.

@Frizura Robija M
    Kaj ti veliš na ovo?
    C2PF6XI.jpg
  • Frizura Robija M
    350
    Auuu ikonski, masno, takvu frizuru jednostavno moraš imat u ekipi. Zato su Talijani i propali.

Za razliku od tetaka sa zapada koji ga zazivaju zbog drugih stvari ja cijenim ovo njegovanje nogometno romantičnih 90ih. Još da dobije priliku obući idući četvrti dres i dignut kragnu. Nema dalje.
  • Mali Zeus
    21.3k
    mogli su doći i na proslavu, ali dobro.
  • keppi
    577
    Od ove brojke treba oduzeti ove koji odlaze, ali dobro...plus Radeljić, Oršić...
  • DerHerrKool
    1.1k

Kule je imao tekmu 24. Za mudrog ne znam.
  • Fan
    2.3k
    Nevistić
    Čavlina
    Cordoba
    Mudražija
    Kačavenda
    Mmaee

Ne sjećam se kad smo imali manje "deadwooda" u ekipi s tim da sam prilično siguran da ćemo samo s Mmaeom (više) i Cordobom (manje) imat problema da ih se riješimo, ostale ćemo, vjerujem, barem povoljno prodat, u najgorem slučaju da odu besplatno. Kapa dolje Bobanu i svim uključenima na čišćenju Dinama u samo godinu dana i postavljanjem ga na vrlo, vrlo zdrave temelje.
1234Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.