• wolfgang14
    4.2k
    - svjetsko prvenstvo
    - financijski i igrački raspad hajduka
    - činjenica da mi imamo sposobne ljude u klubu

ljeto i prijelazni rok 2026:

low-cortisol.png
  • Hnlovac
    5.9k
    pola zone u slučaju da nam se desi 1 kiks u 8 kolu gdje nam Hajduk dolazi na -5

high-cortisol-cortisol-high.png
  • Benedikt
    81
    Uopće me ne čudi što im je trebalo pola sezone za naći novog sportskog direktora.
  • Masto
    1.5k
    ivan šunjić
  • Jurki
    25.3k
    IMG-1516.png

Svaki dan nekaj novog :rofl:
    Svaka ptica svome jatu leti.
    A sad spektakl :rofl:
  • Mali Zeus
    21.3k
    e baš da ga vidim da Ljubi krene krasti lovu.
  • crophantom
    4.5k
    Ja cu se složiti s kolegom koji je napisao da je sve ovo topnička priprema za ulazak Pirića kao spasitelja, stvarno mislim da čak ni oni ne mogu biti tako nesposobni.
    Da se moram kladiti reko bi da spremaju pučanstvo da Pirića instaliraju mimo svih statuta.
  • Keyser Soze
    19.4k
    Kad Pirić uloži 10 milijuna taman će im ostat 500.000 eura za posudbu nekog Kosovara koji je prošao Liverpoolovu školu, ali je završio u Botev Plovdivu.
  • Paggini
    85.7k
    Hajduk koji u istom danu radi Facebook statuse gdje odjebava igrače na ugovoru, govori svima da nema za biber, izađe vijest da nema para ni za plaće igračima, predsjednim NO im se sastaje s mutnim likovima koji bi kao nešto uložili u klub, dovode nekog šipca kojeg jedno Č dijeli od postrojavanja na Rivi, možda će pripreme igrati u markerima jer Adidasu duguju 8 milijuna eura, glavni "rival" ima 20 bodova prednosti, duplu krunu

Za to isto vrijeme Livaja:

qA7xBnV.jpeg

I zanimljiv način pisanja Bon appetit :nerd:
  • Marktwain
    1.5k
    I njemu kasni plaća, mora se pokrpati influencanjem.
  • Hnlovac
    5.9k
    skuplja za autoškolu
  • crophantom
    4.5k
    A što ce Iris reci da na to da od svih Burgera prstom pokazuje bas na Korean Pussy, jel ga tako odgojila?
  • Jurki
    25.3k
    mozda i je tak kak ti velis, ali cinjenica je da su ultra nesposobni i ovolika kolicina ludorija nije nista novog za njih.
    Oni bi da netko drugi hrani kravu, ali da vime ostane u njihovim rukama.
    Jebe se njima za klub, samo da placica ide i dobro je. Nitko ih ne moze maknuti jer imaju vecinski paket dionica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.