• dumitrumitu
    1.8k
    Normalan dan u Dubravi.
  • Dino
    5.4k
    u vlaku fakat profinjenija od ekipe u tramvajimaHnlovac

Znanstvenim istrazivanjem sam to potvrdio, iako postoje iznimke, danas mi je jedan frajer otvorio pazuh pred nosom, nisam gadljiv, al doslo mi je da se srusim.
  • flexXy
    3.2k
    Vidim u zadnjih par dana da je neka ozbiljno dobra/losa roba dosla u grad, steta sta ekipa ne slusa preporuke nasih vladajucih o sigurnom drogiranju pa ih malo hice previse.
  • NitkoBitan
    36.8k
    steta sta ekipa ne slusa preporuke nasih vladajucih o sigurnom drogiranju pa ih malo hice previse.flexXy

:rofl:

Jos samo fali da im nude igle i robu za sigurno drogiranje na teret poreznih obveznika po uzoru na americke demokratske gradove. Ali ej, Zagreb ce dobit dva nova nogometna stadiona, sve je u najboljem redu.

Droga, migranti, jeftina radna snaga sa JI Azije, dugine boje i nastrane parade, cistoca grada na ocajnoj razini... kopiramo Zapad po svemu (negativnom) osim po standardu.

Ako ce bit potrebno glasat cu i za HDZ jer gore od ovog ne moze bit. Malo sam se dirao po Osijeku na finalu kupa i kak taj grad izgleda naspram Zagreba je bio pozitivan sok za mene.
  • Oluja
    6.8k
    Malo sam se dirao po Osijeku na finalu kupaNitkoBitan

Ja sam isto htio ali nekako mi je bilo previše ljudi oko mene.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet