• rioda
    16.8k
    Nakon što su zadnje 2 sezone krili izvješća o stanju školjke kao zmija noge, sad guraju u prvi plan činjenicu da nitko ne želi napraviti recenziju stanja.hardek

Možda im nitko ne želi to raditi zbog strana od neplaćanja, a ne pritiska javnosti :lol:
  • Pacho
    18.2k
    Mozda ne zele potpisati analizu po kojoj je cucavac istovremeno pogibeljan (da bi se gradio novi stadion) i siguran (dok se ne izgradi novi stadion).
  • Jurki
    25.9k
    htjeli bi biti istovremeno jebeni i posteni.

Al treba biti fer i reci da su bas zabavne štorije o nekadasnjoj poljudskoj lipotici, a danas staroj hrđavoj, propaloj i ohrnaloj dronfulji.
  • Paggini
    87k
    Mozda ne zele potpisati analizu po kojoj je cucavac istovremeno pogibeljan (da bi se gradio novi stadion) i siguran (dok se ne izgradi novi stadion).Pacho

ovo je najtočniji i najjednostavniji opis ovog bizarnog manevra kojeg trenutno izvode
  • FazeN
    6.9k
    Evo kad je Hajduk tema, a ti voliš to, Graf želi dovesti;
    Napadača, krilo, čak 3 veznjaka, desnog beka i štopera.

Piriću gdje si?
  • hardek
    10.2k
    Graf želi dovesti;
    Napadača, krilo, čak 3 veznjaka, desnog beka i štopera.
    FazeN

Puljić, Banovec, Gonzalez, Shabani, Biljan, Bosec i Tadić
  • FazeN
    6.9k
    Puljić, Banovec, Gonzalez, Shabani, Biljan, Bosec i Tadićhardek

Moram podjeliti jednu situaciju koja me nasmijala jako hahaha

Dobio sam neka imena koje Hajduk cilja ovo ljeto iz naše lige, pa se čujem s jednim agentom, a igrom slučaja baš je agent od stvarno dobrog igrača iz HNL-a, kojeg sad Hajduk želi jel haha
    (Da ne pišem sad imena javno ko zna tko čita),
    i čovjek mi ni 1 ni 2 napiše samo

"Za kifle nemaju" hahahahahahaha
  • ElDorado
    11.6k
    Svakom igraču treba biti čast igrati za najveći europski klub čak i besplatno
  • Keyser Soze
    19.5k
    Puljić u Rijeci
  • ElDorado
    11.6k
    Dosta očekivano
  • criticus
    8.2k
    "Druga pozicija s koje se nastupa u ovoj raspravi otvoreno je interesna i kao takva ne može biti mjerodavna. Predvodnik takve grupacije je Nenad Fabijanić, arhitekt koji polaže prava na Poljud i čiji je interes isključivo vezan uz tu građevinu. Istodobno, u Zagrebu je član Ocjenjivačkog suda za novi Maksimir, tijela koje radi prema jasno definiranim kriterijima prema kojima budući stadion mora sadržavati sve što moderno zdanje zahtijeva: od komercijalne infrastrukture do posjetiteljskog iskustva, i to upravo kako bi klub maksimizirao svoje prihode i dugoročno bio konkurentan. Radi se, dakle, o jednom standardu za Zagreb i drukčijem za Split, i to iz usta iste osobe." - Naš Hajduk

Hajduk se žali da ne žele radi pritiska dok njihov vlasnik radi pritisak. U jednoj slici ovo je Spiderman meme.
  • Jurki
    25.9k
    "Za kifle nemaju" hahahahahahahaFazeN

:starstruck: :starstruck: :love: :rofl:

Nije lijepo veseliti se tuđoj nesreci... ali takve me vijesti jako razvesele.
  • Mr Anderson
    19.7k
    Dat će Pirke.
  • mlinchica
    6.4k
    Fabijanić je nedavno, na onom predstavljanju obnove Poljuda u HAZU, rekao da nikad neće pristati na rušenje i da će braniti Poljud i fizički ako zatreba.
    Ja ne znam kak se oni mogu tome suprotstaviti ako on polaže autorska prava na samu građevinu. Pa čak i ako država skine tu kulturnu zaštitu.

A usporedba sa Zgb im je toliko promašena da je baš sramotno to isticati.
    Fabijanić se sutra može samostalno isključiti iz ocjenjivačkog suda za Maks, ako to poželi i na kaj će se onda žalit. Jer od Poljuda, po svemu izrečenom, ne bu nikada odustao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.