• Jurki
    25.1k
    meni taj transfer od prvog dana nije bil logican i jasan.

Kavokuhačica je skuhala taj transfer.
    Probat ga prodat nekam pa makar za pola milje. Da vratimo bar nekaj ulozeno.
    U zadnjoj je godini ugovora. Nema od njega nista.
  • badjibadara
    9.6k
    Platili smo ga 800kCrni86

Nismo, ali to sada nije ni bitno. Još je mlad i ima određeni kvalitet. Dobre pripreme i bude iznenađenje. Pozitivno.
  • Crni86
    21.8k
    a svaki transfer je rizik, ne znam. Meni je to za 800k bio okej transfer. Kao ako ga se uspije vratit dobivas top igraca, ako ne opet tih 800k mi nije neki velik novac.

transfermarket 750k. Bitno je u konstataciji da smo ga puno platili pa ga treba istrpit. 750k ipak nije nesto velik iznos za nase prilike.
  • Jurki
    25.1k
    jasno da je svaki transfer rizik.
    Ali isto tak ne dovodis igraca koji je potrgan i koji mora na operaciju kriznih ligamenata.
  • Fan
    2.3k
    Ako ima istine u ovoj ponudi od 1,5 godine pa otkup, tu se vjerojatno računa da će u sezoni i pol ili pokazati kaj može pa će praktički biti otkup pa prodaja ili neće u kojem slučaju gubimo samo na plaći za sezonu i pol.

Po isteku toga, on bi ionako ušao u zadnjih 6 mjeseci trenutnog ugovora pa nije ni van pameti da bi se u tom slučaju dodatno pregovaralo za manju cijenu pošto će njegov klub biti u situaciji - ili ono kaj mi ponudimo ili odlazak bez odštete za 6 mjeseci,
    vjeko1701

Ovo nema nikakvog smisla.
    1.5 godina bi bio kod nas na posudbi bez obveze otkupa gdje bi mu onda nakon toga ostalo pola godine ugovora? Bili bi debili kad bi ga tad otkupili za 3.5/4m eura kad bi ga za pola godine mogli dobiti besplatno. Računica ova ne štima, pogotovo arapima.
    Prije bih rekao da se netko ili zeznuo u cifri jer je Hajduku (navodno) ponuđen otkup za milju i pol, a nije odigrao ništa posebno da bi mu otkup toliko narasao + godinu manje ugovora nego kad je došao u Hajduk ili otkupa nema, tj može se kasnije pregovarati, ali očito ga se žele riješiti pošto poto.
  • Crni86
    21.8k
    u jednu ruku se slazem, u drugu je to prilika da ga uzmes za male pare i nadas se da ce se oporavit.

Najvece je pitanje misljenje doktora u cijeloj prici. Kolika je bila vjerojatnost da se vrati bar na 70,80% svojih mogucnosti.
  • Jos-Optimus
    10.7k
    Almena je izvrstan, bio bi dobar upgrade
  • tp1997
    2.7k
    Ja sam osobno presretan s povratkom Oršića, ali jasno je da je on rotacijska opcija. Almena je eventualno nadprosječan za HNL i to je to.

Bilo bi mi poprilično razočaravajuće da u tri prijelazna roka, igrajući sustav koji uvelike ovisi o krilima, ne dovedemo nijedno krilo koje je očit i jasan upgrade.
  • Jurki
    25.1k
    Najvece je pitanje misljenje doktora u cijeloj priciCrni86

Ne treba mi doktor da znam kad igrac treba na drugu operaciju kriznih u kratkom vremenu. Da su šanse da se vrati i na pribliznu razinu od prije minimalne.
    Cinjenica je takva da je kavokuhacica sjebala s tim transferom.
    Kakvi su to standardi da smo potpisali Kacavendu potrganog do kraja, a Titraouija s nekom banalnom ozljedom odjebali.
    Zajebalo se i prici kraj.
  • sanjinlego
    4.2k
    Za Almenu je istina,posudba s opcijom otkupa.
  • Ludovic IX
    11.7k
    ne vjerujem dok ne vidim malo d na mobitelu.. ali ako je imalo istina, znači da se odustalo od malog španjolca??? po meni šteta
  • tp1997
    2.7k
    Znači da smo na oba krila doveli rotacijske opcije, to moram priznati da mi stvarno nije jasno. Najveći benefit Almene je to što će se tovari utapati u suzama i to je uvijek zabavno, drugoga ne vidim. I Lisica i Bakrar su vidno bolja krila za naš sustav.
  • bazooka93
    245
    Zvone daj nam novu Kranjcu, Zagrebello, Alemnu i nece prestati puhati jugo koje nosi sa sobom tegobe u jednom dijelu Hrvatske
  • Ludovic IX
    11.7k
    ti bi da dovedemo nekog reputacije ala Villar, jelda.. nema tu jamstva za ništa
  • rioda
    16.4k

Nije, i Almena je mali Španjolac :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.