• db-izbjeglica
    20.6k
    Zanima me samo koliko se takvih slucajeva mora dogoditi da svi shvate od mangera, roditelja do igraca da se karijera gradi prvo doma, pa tek onda u Europi.
    Steta za klinca, izgubio je previse vremena.
    Jurki

Ovo je sasvim legitimno pitanje kada bi prioritet bila karijera mladog nogometaša, a ne zarada svih uključenih u taj proces.

Ovom epizodom u bayernu zaradili su:

Slaven belupo kao klub
    Menadžer kao posrednik u tom poslu
    Nogometaš kao pojedinac

Zvonarek će se vjerojatno vratiti u HNL, ali će na računu imati nekakvu cifru i osiguranu kakvu-takvu financijsku sigurnost i mogućnost za ulaganja van nogometa. Doći će u (karikiram) rijeku, dobiti ozbiljan ugovor za HNL prilike (neće igrati besplatno) i pokušati oživjeti karijeru. Dovoljno je mlad da napravi još pokoji ozbiljan transfer ako odigra kako spada.

Koliko god se činilo čudno, to je zapravo ziheraški potez. Mogao je i uspjeti u bayernu ili po posudbama i zaraditi ugovor od par milijuna eura godišnje (kao stanišić npr), a mogao je i završiti u nekom mainzu ili hoffenheimu sa ugovorom od 700 000 eura godišnje. Ovako će se vratiti u HNL, potpisati s tipa rijekom i dobiti ugovor od 150 000 eura godišnje, njemu opet dobro.
  • Jos-Optimus
    10.8k
    taj Stipić mi je rod, teška ljiga i prevara od čovjeka, glumac smo takav
  • Jurki
    25.5k
    Ovo je sasvim legitimno pitanje kada bi prioritet bila karijera mladog nogometaša, a ne zarada svih uključenih u taj procesdb-izbjeglica

A da.. bolje vrabac u ruci, nego golub na grani.
  • dragošlapa
    186
    teška ljiga i prevara od čovjeka, glumac smo takavJos-Optimus

Nemrem tog lika. Baš se vidi iz aviona kakav je žmukler. Rijetko odbojan čovjek.

P.S. Ako si s njim u kontaktu, daj mu pls reci da se jebena kravata pušta do remena.
  • rokikaciga
    14.4k
    Dobar sam si s jednim deckom kojeg je trenirao, kakve su to price, metode, kurcologije i znanost o nogometu pa to je cudo. Covjek moze bit life coach po.pricama :lol:
  • Jos-Optimus
    10.8k
    ma, bolje da ne pričam kako je dolazio do poslova. Lovren je za njega magistar
  • DerHerrKool
    1.1k
    Lovren je za njega magistarJos-Optimus

Uh, kakav endorsement! :rofl:
  • chago13
    323
    daj izreži ovog Toplaka, ne uklapa se nikako u sliku :joke:
  • Jurki
    25.5k
    za ovakav post bi trebal dobiti hlađenje od tjedan dana.
    Pa covjece gdje ce ti duša.. maknuo Valentinu :rage:
  • crophantom
    4.6k
    Toplakova žena se sigurno znoji svaki vikend kad Samir i Vale odu na road trip, nije njoj lako.
  • Filip85
    1.3k
    Ne znam...meni Valentina previše popunjava haljinu za moj ukus...sad zamisli da rodi jednog dana...odoše ti bokovi bespovratno u prorast...
  • Ludovic IX
    11.7k
    sad u osijeku bio u tom dijelu jugozapada di je studio bio i onak izblizine, nije loša ali nije baš ni top topova
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.