• masacusec
    7.8k
    Meni je žao ko psu kaj nisam svojevremeno (cca 2004-2006) piknuo one naše tamnoplave Umbro majice (polo, hoodice, zimske) s grbom i ispod njega natpisom dinamo ZAGREB.
  • Nolifer
    14.9k

Al dobra ideja da Castore napravi redizajn :up:
  • sR9ele
    9
    Pozdrav,
    Jel netko uzeo u aplikaciju nagradu koja se dobije za 2500 bodova(dinamo majica)?
    Jel se isplati vise uzet majicu ili mystery box?
  • Mali Zeus
    21.2k
    A mislim sve ovisi kaj ti je u mystery boxu jer je to ipak.. Pa misterija.
  • Porculanka
    96
    i majica je isto Marti Misterija :rofl:
  • Z brega sam
    318
    Ovak nekaj bi odmah prešlo dok veliš keks!
  • ZGV
    3.9k

Prijatelji i ja smo radili dizajne nekih retro zastava iz 80ih i jednostavno ljudi iz kluba nisu bili zainteresirani staviti ih u ponudu, a nuđeno im je samo da bude šira ponuda asortimana.
  • badjibadara
    9.6k
    Stara garnitura predpostavljam?
  • ZGV
    3.9k
    Ne.
  • Tajno Ime
    384
    Zbog te zastave sam napravio profil na zoni, da stupim u kontakt i kupim je :ok: najjača. Možda bi sad imali sluha?
  • Fantom
    1.2k
    Pogurat cemo
  • prefontaine
    9.1k

Evo, ovo je moj klub. Ovo je moj dinamo! Ovo je članski dinamo!

Kada na forumu, moćnom, organiziranom, uređenom, ali opet, samo na forumu, kojemu svatko ima pristup, ljudi raspravljaju, bacaju ideje, daju prijedloge, želje, iznose kritike, a netko iz kluba ne samo da to čita, nego aktivno sudjeluje i sve to uzima u obzir za buduće klupske projekte.

Bravo Zona, bravo dinamo!
  • Thor
    2.7k
    Fakat zastava fali u ponudi. Ja nosim svoju isto staru par desetljeca nk dinamo.. Bilo bi super napraviti kolekciju razlicitih dezena i velicina. :cool:
  • ZgDLions
    1.7k

Treba pokoja nova zastava da nije stalno ista i šal od nekog laganijeg materijala.
    Kraj sezone i početak nove nije za ove pletene.
    Sigurno ima materijala koji bi bili lagani i dobri da se stalno mogu nositi, ili kolekcija ljeto-zima.
    :smile:
  • Thor
    2.7k
    da da apsolutno neki onak ko "svileni" salovi. Odlicno si se tog sjetio. :victory: :clap: tog nema uopce. Samo ovi debeli zimski. Repka je recimo imala takve svojedobno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.