• GOAT
    7.6k
    sad je vise sa rukometasima,oko njih se stalno motashameless86

Jel to taj lik koji je uletio u zadnjih 10 min podcasta kad su Klarica i Glavas gostovali u inkubatoru
  • Crusades
    24.1k
    Magarad će ipak imat drugu momčad, ali s obzirom da su prošle godine odustali od tog projekta (zajednički ulazak s našom B ekipom) sad će krenut iz 3. NL jug (četvrti rang).
  • Jurki
    25.1k

Glup, gluplji, tovari. :rofl:

Edit: i za to im je kriv Hns, Dinamo, Zagreb, Boban, Mamic, lopte, travnjak, stanje šekreta na kojem igraju?
  • deda
    45.8k
    Na tu odluku se može primijeniti stara izreka "nisam dovoljno bogat da bi kupovao jeftino". Oni rade upravo suprotno. Umjesto da su dali malo keša i odmah igrali drugu ligu, potrošit će dvije godine da bi došli do toga uz tko zna kolike troškove, a o ozljedama i razini nogometa na niželigaškim travnjacima da ne govorimo.
  • The Undertaker
    9.8k
    Pitanje je njihove strategije i koga će slati igrati u 4. rang. Pretpostavljam da će perspektivne izlazne juniore i mlade seniore i dalje slati na posudbe.
  • Jurki
    25.1k
    ako sam dobro upratio sve, nebumo nikaj platili za igranje druge lige.
    Ako se ne varam, 400 keka je trebalo platiti za igranje prosle godine.

mi smo se stvarno usrecili s posudbama igraca.. siguran sam da se budu i oni tak.
  • deda
    45.8k
    Nemaju oni nikakvu strategiju vjeruj mi. Dikod uđe, dikod ne uđe. To ti je njihova stategija.
  • Paggini
    84.7k
    Pitanje je njihove strategije i koga će slati igrati u 4. rang. Pretpostavljam da će perspektivne izlazne juniore i mlade seniore i dalje slati na posudbe.The Undertaker

Da, ovo sam i ja pomislio, ali čak ne mislim da će ići na posudbe, nego s obzirom koliko im igrača ide ove sezone, a nemaju za biberušku, trebaju im svi ti novi skelini, mlačići, prpići, durdovi, skoke i ostali stalno pri prvoj ekipi. Ne mislim da je to strategija, nego jednostavno su idioti
  • deda
    45.8k
    Njima je ove godine praktički Uskok bio druga momčad jer su tamo imali po 6-7 igrača. I sad kad ih nisu uspjeli gurnuti (tj. nisu bili sposobni) u drugu ligu, okreću se nečem drugom.
  • badjibadara
    9.6k
    Vjerojatno su preko svojih aparatčika zna se već gdje i sjebali B ekipe u prvom mandatu jer ih nisu mogli održavati/plaćati. Ako ne možemo mi, nećete ni vi.
    Tek se poslije vidjelo koliko je taj potez bio vizionarski. Pazite, kroz d2 su prošli i Gvardiol, i Olmo, Brekalo, Sosa, Moro, Šutalo, Franjić, Šunjić, Benković, Uremović...
    Sad zamislite koliko je hns zakočio razvoj nekih igrača koji nisu prošli taj filter.
  • The Undertaker
    9.8k
    Ok, strategija je u njihovom kontekstu preteška riječ, bolje je reći nekakav kratkoročni plan. Očito im treba hiperprodukcija mladih igrača kako bi od nečega (pre)živili.
  • deda
    45.8k
    Vidiš tu si sad ubo ono što se meni čini kod njih najrealnije. Samo je problem što ne možeš masu eksponirat kroz prvu momčad jer žestoko trpi rezultat, a za rezervne opcije nisi baš spreman (b momčad, kvalitetna suradnja s klubovima, rezultat juniora).
  • Paggini
    84.7k
    Vjerojatno su preko svojih aparatčika i sjebali B ekipe u prvom mandatu jer ih nisu mogli održavati/plaćati. Ako ne možemo mi, nećete ni vi.badjibadara

Pa ovo je općepoznata stvar, da je HNS ukinuo druge ekipe upravo na njihovu inicijativu.
  • criticus
    7.9k
    Ja iskreno ne vidim zašto će njima B momčad... Sve te juniore koji su talentirani odmah mogu/moraju gurat u prvu ekipu. A za ostale je vrlo upitno jel im bolje igrati 4. rang natjecanja il juniorsku ligu. Tipa ako s kadetima igraš juniorsku ligu jel to već dovoljno dobar podražaj? Preskupo je imat drugu ekipu da ti igra 4. rang...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.