• ZrnTSCHeZ
    2k

U aplikaciji pod "Ulaznice" su ti sve grafički prikazane s datumima i rezultatom tekme na kojoj si bil
  • Mali Zeus
    21.2k
    aaa thanks! Neugodno mi je da to nisam znao.
  • Thor
    2.7k
    Potaknut napomenom isao sam pogledati i utvrdio da sam bio na 22 domace tekme od njih 25 (kako kaze AI da ih je bilo ove sezone na maksimiru) a nemrem skuzit koje sam onda tri propustio a nekek imam feeling da sam bil na svima :shade: + gostovanja. Ne kuzim :chin:
  • badjibadara
    9.6k
    22 domace tekme od njih 25Thor

23/25

Za jednu znam da sam propustio, druge se ne mogu sjetiti.
  • Mali Zeus
    21.2k
    eto provjerom na app:
    - derbi odnedavno
    - Kurilovec
    - Celta
    - Lokomotiva u jesen
    - Vukovar u ljeto
  • Dzoni
    5.7k
    Propustio samo Osijek, Fener i Genk, i to bez godišnje. Valjda ću bit sretniji i pametniji sad na ljeto kad će se kupovati
  • ZrnTSCHeZ
    2k

U ovih 25 je zbrojena i prijateljska s Kryvbasom koju aplikacija više ne prikazuje...a ziher sam da je tamo prošlo ljeto bila evidentirana

18 HNL
    5 Europa (4 u ligi + knock out)
    1 kup (Kurilovec)
    1 prijateljska (Kryvbas)
  • tp1997
    2.7k
    Godišnjak nisam iz čisto financijskih razloga, ali ove godine odrađene sve domaće osim prvog Vukovara kad me nije bilo u državi (i Kryvbasa ako računamo prijateljske, iz istog razloga)
  • Thor
    2.7k
    to znaci zapravo 24 sluzbene. Ok fakat sad moram skuzit na koje dvije ili 3 nisam bil :chin: moram istraziti
  • NitkoBitan
    36.7k
    Godišnjak nisam iz čisto financijskih razloga, ali ove godine odrađene sve domaće osim prvog Vukovaratp1997

Zbunjen sam, pa godisnja se bas i isplati iz financijskih razloga :sweat:
  • tp1997
    2.7k
    Zbunjen sam, pa godisnja se bas i isplati iz financijskih razloga :sweat:NitkoBitan

A kako se uzme, popriličan je trošak u jednom cugu.

A kako moja ekipa nije baš ekipa koja bi na svaku tekmu išla na sjever dolje, uzimao bi se zapad dolje koji je najskuplji. Tako da se nama kao ekipi na kraju dana više isplati komba sa četiri članske besplatne + uzimati za zapad gore ili sjever gore kad se otvore
  • ZrnTSCHeZ
    2k
    moram istrazitiThor

Evo ti za pomoć pa križaj...

20260524-133050.jpg

20260524-133110.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.