• blueslavonija
    344
    pa dobro onda ćemo i u ostalom s njima se mjerit i sutra se čudit di smo i što smo. poštujem te i dobar si mi lik ali mogu samo ponovit "kineski zid prema šljamu s istoka". više me zanima što ima u salzburgu, torinu, pečuhu i ljubljanii. živio, pozz
  • Jurki
    25k
    Pa kako vas nije sramota HRTDinamosaur

Kaj se cudis? Kad je urednik sportskog programa Štašpit tovarčina koji drka na Livaju svaku utakmicu koju ih prenosi.
    Jebeno smece i on i ta televizija koju bi trebalo gađati s dalekometnim balistickim raketama kad su svi u toj zgradi.
  • Hnlovac
    5.8k
    da su tovarluk da, ali kaj se tiče programa su svience focition za srpske i ostale šund privatne televizije kod nas.

Da moram nešto bombardirati, bomabrdirao bih Novu Tv. Kad vidim onaj dođi pogodi osvoji dobijem proljev.

Kod HRTa mogu gledati potjeru, dokumentarne i ostalo. Drkica Stašpita mi je nebitan faktor
  • Jurki
    25k
    Da moram nešto bombardirati, bomabrdirao bih Novu Tv.Hnlovac

Ma i rtl.. sve ista govna.
    Tv mi doma sluzi kaj skuplja prasinu.
  • podravskimodrikibicPMK
    135
    Da moram nešto bombardirati, bomabrdirao bih Novu Tv. Kad vidim onaj dođi pogodi osvoji dobijem proljev.Hnlovac

Kaj nije Dodji, pogodi, osvoji na RTL-u?
  • Dinamosaur
    3.3k
    kaj ga imaš opravdavat? to je udarni termin, nedjelja dnevnik sport. Gleda ekipa od 0 do 100 god., a naša državna ili nacionalna televizija ima prvu vijest o rukometu????
  • Hnlovac
    5.8k
    Ne znam, kad naiđem na to prebacim za 2 sekunde jer mi trune mozak.

Rtl je isto govno kao što kaze kolega

Pa da se mene tiče Stašpita treba maknuti s HRTa, sto prije to bolje. Samo kažem da je HRT i dalje puno bolji od ostalih kanala, a bit ce jos bolji ako prestanu bit pristrani
  • rioda
    16.3k
    Na RTL-u i Nova TV imamo bolji tretman zbog Ines Gode Forjan i Ivana Forjana, na HRT-u nismo te sreće :sweat:
  • Thor
    2.7k
    Štašpit!!! :rofl: :rofl: o jebem vas jesam se sad nasmijao :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.