• Filip85
    1.4k
    likovati nad mrtvima..Eduardo

da pregrizete jezičnu i ništa ne napišeteEduardo

Likovanje nad mrtvima nikada, ali treba napisati istinu. Tim više što "naši" mediji ni da zucnu o njegovoj ulozi u slučaju Žanetić, a i sam si možeš zamisliti kako bi pisali da je situacija bila obrnuta.
  • Jurki
    25.9k
    Kalik ponovno dobio cipelu.

Vise se valjda ni ne zna koliko je puta dolazio i odlazio tifusarima.

Rijetko ogavan lik, ostal bu upamcen po tome da su ga najluđi navijaci na svitu pljunuli u facu.
  • javolimtebejako
    5.3k
    ostal bu upamcen po tome da su ga najluđi navijaci na svitu pljunuli u facu.Jurki

i po izjavi da se naviknuo, da nije to tako lose..

svako voli nesto
  • dmil
    1.4k
    Rudes ce svoje domace utakmice igrati u Velikoj Gorici
  • Ivdzo11
    9.9k
    Kako da ne......

• Paggini
    86.9k
    Otkud hajduku 1.5 milijun eura
  • NORTE
    24.9k
    Otkud hajduku 1.5 milijun euraPaggini

Ova je dobra! :rofl:
    Prvo sam kliknuo za više teksta da vidim što piše za interes Hajduga pa onda skužio foru. :rofl: :rofl:
  • rioda
    16.8k

Evo slika, stavljam u HNL temu. Prve dvije istok, pa zapad i sjever zadnja

istok2.png
    istok.png
    zapad.png
    sjever.png
  • crophantom
    4.9k
    ovdje je fakat tesko 11 tisuca ljudi, ovak Trebinjci nisu pretjerivali kad su govorili da 20 hiljada ustaša ide iz Dubrovnika
  • Crusades
    24.3k
    Ma nema tu više od 7 keka da rak raka jeb*.

Jbg, ovo im je jedino ostalo, da prikazuju realne brojke i sponzori bi drugačije gledali na njih.
  • NitkoBitan
    37.1k
    ovdje je fakat tesko 11 tisuca ljudcrophantom

To bi znacilo da je svako trece mjesto popunjeno, bome tesko. 90% sam siguran da tu nema ni 10 tisuca ljudi. I tak nabijaju brojke malo po malo i onda drkaju na imaginarni prosjek. A nama zumiraju prazna mjesta na sjeveru gore kao da se ti ljudi nisu prosverali na sjever dolje :rofl:
  • Ludovic IX
    11.8k
    Pa novine napišu vijest i onda stave sliku sjevera pol sata prije početka..
  • db-izbjeglica
    20.7k
    a mislim, meni bi bilo čudno da magarad ne laže, oko bilo čega.
  • rioda
    16.8k

A čuj, danas to sve malo drukčije funkcionira. Prije je svaki medij imao svog fotografa i novinara na terenu, danas fotke uglavnom svi preuzimaju pd Pixsella i Cropixa.

Pixsell ima praksu da s naših utakmica objavi galeriju zagrijavanja igrača, a tu uvijek stave i par slika tribina. Mediji krenu s nekim live člankom ili nečim i onda iskoriste tu jednu sliku npr. sjevera s Pixsella, koja je slikana sat vremena prije utakmice
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.