• rokikaciga
    14.1k
    Po meni Tavarš nije nista ekstra i ne bi radio nekakvu razliku u Dinamu a za te pare se moze dovuc igrac koji bi usao na popis za Svjetsko zelenortskih otoka. Za VZ je top igrac i opcenito mi se svida ali ne za Dinamo.
  • Jurki
    25k
    posalji Cordobu na posudbu u Vz.. imal bu sa full minutazom bolji ucinak nego Tavares ove sezone.
  • Crni86
    21.8k
    meni je tavares hoxha s boljom tehnikom i suradnjom s ekipom.

Kao zamjensko krilo bi mi bio okej i uzeo bi ga prije hoxhe recimo, ali nikako kao startera.
  • Paggini
    84.5k
    Hoxha u onom krljavom Slavenu je bio puno zanimljiviji igrač nego Tavares u ovom Varazdinu. Da lik igra svaku tekmu kao sto igra protiv tovara, bio bih za, ali je toliko nekonzistentan da je to komično.

A mi jbg, nemamo vremena za igrače koji dokazano odigraju na 2 dobre, 8 loših utakmica. Barem ne bi trebali imati vremena jel.
  • Fatos Beqiraj
    2.1k
    Tavares, duvnjak i slicni nisu nikakv upgrade na ovo sto sad imamo , hoxha, soldo i sl. Ne vidim neki benefit od dovodjenja takvih igraca onda nek ostanu ovi kad su vec tu
  • by-tor
    539
    "Transferi - rasprave" dva dana nakon kraja sezone:

1.webp
  • Crni86
    21.8k
    Ne vidim neki benefit od dovodjenja takvih igraca onda nek ostanu ovi kad su vec tuFatos Beqiraj

Benefit je taj ak uspijes npr hoxhu prodat za 3,4 milijuna, a tavaresa dovest za 1,2 milijuna stvaras si dodatnih 2 milijuna za potrosit na neku trecu poziciju ili igraca koji su nam prijeko potrebni kako bi pojacali kadar

Ako tvrdimo da su hoxha i tavares jednakih kvaliteta, na papiru ti se nista pretezito ne mjenja, a pospremio si 2 milje u dzep. Da li za zatvorit budget ili za reinvestirat u drugog igraca je pitanje trenutka.
  • vlatkomarkovic
    3.5k
    Ma općenito nisam oduševljen sada niti s jednim HNL igračem najiskrenije, nemam sada čak ni nekog za kog bi ruku u vatru dao da, ako izbjegne ozlijede ćemo zažaliti šta ga nismo doveli…..
  • bazooka93
    234
    bilo bi da imaju 17-21 godinu a ne tek s 22 godine malo kasno da ih se pretrpi.
  • Jurki
    25k
    Ma općenito nisam oduševljen sada niti s jednim HNL igračem najiskrenijevlatkomarkovic

Uzeo bi Kumara iz Istre i Šivalca iz Belupa kao zalog za buducnost.
    Ostalo.. zali Boze spominjati uopce.
  • debeli biciklist
    17
    kumara svakako, ali misilim da bi već sad istra tražila bar 2 milje i postotak transfera...
  • miro
    8.9k
    Vrzić je meni najzanimljiviji od HNL igrača
  • CastAway1986
    5.7k
    Meni nesto u HNL-u trenutno i nema nekih igraca za Dinamo pogotovo zamjena za Mišića koji je po meni najbolji igrač lige , mozda eventualno Dantas te Puljic kao rezervna špica..
  • Crusades
    24.1k
    Gdje ima za pogledati intervju s Dabcem? ili u kojoj emisiji je točno bio pa ću nać na HRTi?
  • wolfgang14
    4.2k

na HRTovoj emisiji Stadion je bio, oni ne kače epizode na youtube pa ćeš morat ili premotat na telki ili provjerit na HRTi aplikaciji

https://sport.hrt.hr/medunarodni-nogomet/dabac-beljo-ostaje-dolazi-radeljic-12734080
    Tu imaš isječke, meni doduše ne rade, možda će tebi radit
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.