• Hnlovac
    5.8k
    Vjerojatno je previše zbrda zdola prijedlog, ali danas razmisljam - S obzirom da smo uveli isključivo online prodaju karata, izrazito je lagano popratiti tko je bio na kojoj utakmici, sve je spremljeno online

E sad, s obzirom da ćemo na otvorenju Kranjče ukoliko nam dođe netko bez navijača gdje otvaramo i kavez imati svega koju tisuću slobodnih mjesta za prodaju, kako bi bilo da se da 1 dan prvokupa prednosti onima koji će ovu polusezonu doći na manje tekme (Vz, Rudes, Istra, Gorica...)?

Relativno lagano za provesti, a po meni čovjek koji će u 11 mjesecu doći kisnuti na Varaždin više zaslužuje svjedočiti otvorenju nego kauč navijač koji se sjetio da može ići na tekmu Dinama tek kad igra na modernom stadionu
  • duksy
    585
    Meni na dvije tekme nije očitalo dolazak na utakmicu u aplikaciju, tako da i tu statistiku koju imaju treba uzeti sa rezervom jer sigurno nisam jedini.
  • kibatech
    88
    kad smo već kod dolazaka, planira li se organizirano druženje u klubu povodom dolaska na sve domaće tekme?

možeš se javiti u klub pa ti dodaju naknadno, ali da, i ove sezone je bilo dosta problema sa skenerima
  • Porculanka
    96
    prošle sam bila na svima, nije niš bilo (meni to ni ne treba) ove godine nisam na 2, a na 2 je bilo problema sa štancanjem, pa sam ulazila lijevo bez 'cvikanja'....to su isto problemi kaj treba riješiti...
  • pešća
    1.5k
    Treba se pomirit s time da će mnogi od nas izvisit za same utakmice, a kamoli ne za pojedine željene tribine na maloj Kranjči. Ne treba tu krivit klub niti grupu koja će izvjesno rezervirat kontigent godišnjih i pojedinačnih za jug da se minimizira broj padobranaca, jer ni za sve "prave" neće bit dovoljno mjesta na toj tribini. Šta je tu je, uvijek će bit neki Rudeš ili Loksa u kišnom studenom za koje će bit mjesta na svakoj tribini.

Isto kao što će bit izazov preći sa sadašnjeg Maskimira na Kranjču tako će bit možda i još veći izazov preći sa Kranjče na novi Maksimir. Vjerujem da se na novom Maksimiru cilja imat veći broj godišnjaka nego je kapacitet Kranjče. Potrebno je i stvorit bazu navijača koji će bit redovni na više manje svakoj tekmi što je opet vjerujem neki broj iznad kapaciteta Kranjče, a dobar dio tih ljudi jednostavno neće imat priliku bit redovan na Kranjči.
  • Crusades
    24.1k
    Svaka čast kolegama koji su uspjeli doći na sve utakmice u sezoni :clap: pogotovo kolegi kojem je i domaća tekma "gostovanje".

Nije lako iz ZG-a doći na svaku, a kamoli izvana. Ja nisam na 4 domaće bio (Celta i 3 HNL-a). Želja je svakako jedne sezone odradit sve.
  • Paggini
    84.6k
    Želja je svakako jedne sezone odradit sve.Crusades

Prošle godine odradio sve domaće, čak i one pripremne ljetne, ali kak sam mijenjao tribine, odnosno prepustio ulaznicu i uzeo za drugu tribinu, valjda me se nisu sjetili, ali nikom ništa, to je bila moja dužnost..

MV5BZTAxZjJmMjgtY2E2NC00YTI1LWJlY2QtNDYwNGYwZDkxM2UzXkEyXkFqcGc@._V1_.jpg
  • Hnlovac
    5.8k
    sve jasno

Sve je to bivša reakcija. Osnovali su hor samo da bi se sastajali i dogovarali
  • Mr Anderson
    19.2k
    Ovo je prva sezona da sam bio baš na svakoj domaćoj utakmici, od Kurilovca pa do Hajduka ili Betisa...osim na ovoj zadnjoj prekjučer. Zato mi je i malo žao kaj je tako ispalo, ne da me se netko sjeti nego tek tako. Trebao bi klub u Kranjči voditi evidenciju godišnjaka obzirom da je kapacitet manji, a interes za godišnje će biti sve veći.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.