• Noel
    21.4k
    Zabrij da u ovom ideš na Svjetsko prvenstvo... koja tragedija. Još uz sve to ova Kelme šapa. Dresovi ko za malonogometni susret veterinara i timaritelja životinja Bosne i Hercegovine.
  • Doktor Kunić
    6.5k
    Još uz sve to ova Kelme šapa. Dresovi ko za malonogometni susret veterinara i timaritelja životinja Bosne i Hercegovine.Noel

Inače, dres se može kupiti u svim Pepco trgovinama diljem Bosne i Hercegovine. Cijena 30 maraka.
  • Paggini
    84.6k
    Ali ovaj photoshoot je stvarno komedija

3hOl4VP.jpeg
  • duksy
    585
    Mali od kuma je položio online tečaj fotografije pa nek dečko radi i zaradi za ljeto da ne ide konobariti u Makarsku.
  • cibona
    8.1k
    Baš su mi loši njihovi dresovi... u usporedbi sa onima iz 2014. to je nebo i zemlja.

A što tiče naših dresova, nenadmašiv mi je onaj crne boje iz 2018. Taj je bio spektakularan, neponovljiv. Crna je naša boja :cheer: :lol:
  • Noel
    21.4k
    Zamišljam da mi imamo sponzora Kelme i šapu na dresu. Onak crni dresovi, šahovnica, i šapa lagano.
  • Pacho
    17.6k

Ovo djeluje kao reklama za lijek za impotenciju
  • Droljo
    28.1k
    Ako španjolci zovu špicu iz osasune možemo i mi. :lol:
  • Ero
    1.1k
    Ovi bih dresovi su isto kao na pesu kad je neki klub ili drzava nelicencirani
  • Masto
    1.4k
    kad nemaju nekog uzorka kao mi po kojem bili prepoznatljivi, ostaju im samo boje varta baterije
  • NerminB
    1.5k
    Mogao se dres napravit po necemu specificnom, samo je stvar u tome da se dizajna dresa uhvatio lik koji je izjavio da 14 dana nema pojma nit kakve ideje o dresu pa onda zadnju noc kao dosjetio se neceg. I to kao rijeke, ko u tom dresu vidi neki sablon rijeke ja mu cestitam. Inace, lik je teski zeljovac pa je inspiraciju nasao vjerovatno u nekadasnjim dresovima zelje:

IMG-2735.jpg

Ciganija, kako svuda tako i ovdje.
  • db-izbjeglica
    20.5k
    BiH je kod formiranja dresova reprezentacije imala doslovno prazan papir i oni od svega uzmu doslovno nejgeneričkiju moguću kombinaciju - plave i bijele dresove :monkey:

zašto barem nisu stavili nekakve dresove na pruge plavo-žuto, u bojama zastave
    ili recimo ljubičaste dresove, tko to ima? doslovno imaš boju koju rezerviraš samo za sebe i čim netko u reprezentativnom nogometu vidi ljubičasto - ima jasan podatak o čemu se radi.

baš teški propust...
  • Navijač Dinama
    12.3k
    taman sam htio napisat da me dresovi opasno podsjećaju na Željine.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.