• Hebimir Strašni
    227
    Ne treba sve, 3 su dosta :wink:
  • keppi
    574
    Jutro, budite se.
    Između ostalog, tražimo nova krila....imamo trojicu desno (Lisica , Bakrar, Topić) i trojicu lijevo (Hoxha, Vidović, Varela) što znači da ni s jedinim nismo potpuno zadovoljni ili u prijevodu rado bi baš tu nekoga prodali i doveli neke bolje.
    Je li ovdje spominjani Almena recimo stepenica više u odnosu na naše ili čak ovaj mali iz Barce?
  • rokikaciga
    14.1k
    Kakav Almena, nemojte se sprdat. Covjek ima manje golova i asistencija od naseg Topica u 700 minuta vise s tim da je Fran igrao i 4 utakmice Europske lige.
    Otkud ta zaludenost Almenom

Rodriguez je vec ozbiljniji igrac i on bi nam bio pojacanje.
  • Dinamovapriča
    822
    Tako se pričalo i za Bakrara i za Zajca.
  • Paggini
    84.4k

A ne moramo sad dovodit svakog igrača s groznom statistikom jer su Bakrar i Zajc ispali dobri. I velika je razlika između Almene i ovog dvojca što smo mi njih dvojicu dobili za milijun eura, a Almena je cca 2-3 milijuna eura. Za te novce vjerujem da se mogu naći na tržištu puno, PUNO kvalitetnija krila.

Ako almena hoće doći za manje od 1m eura, ok vrijedi riskirati
  • Dinamovapriča
    822
    Vjerujem klubu i ljudima koji se bave transferima, ako oni misle da ima nešto u Almeni treba im vjerovati. Možda uvopće nije Almena ni opcija, već samo novinarske špekulacije.
  • Dzoni
    5.7k
    Je li ovdje spominjani Almena recimo stepenica više u odnosu na naše ili čak ovaj mali iz Barce?keppi

Almena nije stepenica više ni od Špikića, kamoli da je za neke više ciljeve u Europi
  • rokikaciga
    14.1k

Uopce nije usporedivo

Almeni je Hajduk sa nikakvom statistikom vrhunac karijere.

Zajc 39 nastupa za SLO repku, Fenerbahce (21/22 sezona 9 golova i 2 asista npr), Empoli. Neusporedivo.

Bakrar u MLS sa priblizno isto minuta kao Almena je imao 6 golova a prije toga u Istri (losija ekipa, ista liga) 8 golova i 3 asiste u isto minuta kao Almena.

Kakav Almena dajte najte.
  • Fatos Beqiraj
    2.1k
    Kakav almena, ja bi naradje prodao hoxhu i topica i ako ima love u klubi dovest dva krila lijrvo i desno za prvih 11, pa nek se vidovic i lisica bore, a bakrar druga spica
  • scooniepenn
    6.8k

Bakrar je ako cemo gledati i golu statistiku prije Dinama Salah za Almenu, a ne razumijem spominjanje Zajca i u kojem kontekstu. Zajc je igrac koji je jedan od najboljih slovenskih veznjaka u zadnjih 20 godina, a ako cemo gledati i klubove u kojima je igrao to je za Almenu science fiction u ovom trenutku. Uopce ne znam sto je netko za njega pricao, ali ako i je taj ne prati nogomet izvan HNL-a.
  • keppi
    574
    Od naših nabrojanih krila Bakrar je najviše pokazao ili bolje rečeno najviše pridonio i to osobito golovima, ali na taj način stavio je sebe u izlog.
    Kada prođu kvalifikacije mislim da bi Bakrar mogao biti među 3-4 igrača koji će biti najzanimljiviji tržištu, a mi nažalost ipak moramo prodavati.
  • VolimDinamoOo
    358
    Ja sam bio ljut sto nismo doveli Miereza, nego Bakrara i Zajca nekog tam.. rekoh sta ce nam oni... kad ono... tako da ne sumnjam u Bobana i ekipu.. ako misle da je Almena dobar, nemam razloga sumnjati u to
  • ElDorado
    11.1k
    Pa dobro ljudi klub je demantirao….kaj ne?
  • CastAway1986
    5.7k
    slazem se za Almenu legendo ali nisam siguran da bi nam ovaj drugi isto bio neki upgrade ,igrac sklon ozljedama također s ne baš sjajnom statistikom u 4.španjolskoj ligi..Ima puno ozbiljnijih imena kojima istječe ugovor
  • ElDorado
    11.1k
    ne znam od kud ti da je sklon ozljedama. Strgao je rame na tekmi za prvu momcad i ovo mu je bila prva ozljeda i vec igra. Pogledaj malo njegove tekme. Ako dodje sigurno bolji za klasu od svakog naseg krila. Formula vrlo slicna Dominguezu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.