• Mali Zeus
    21.2k
    I veliki dinamovac, zamisli kak mu je sad, igra za svoj voljeni klub i da, uživa u svakoj sekundi. Živi svoj san. :smile:
  • Dinamo-SB
    1.4k
    Kakvu objavu je stavio.. 2019. on i Filipovic na istoku prate Dinamo,a sada dizu naslov prvaka. Istinski Dinamovci,ali ne u teoriji nego su i godinama vrijedno radili da bi došli do ovoga. Uzivajte u ovim zasluzenim trenucima i veselim se buducnosti u kojoj ce biti jos ovakvih trenutaka. Ovo je samo početak.
  • jp23
    4k
    To na instagramu? Jel možeš podijeliti tu objavu, da vidimo mi koji nemamo instagram
  • Paggini
    84.5k
    https://streamable.com/hjy7yt

E ne bi njih dvojicu davao ni za što, ne mogu vjerovati koliko su mi se obojica ove sezone digla u očima
  • fakin
    4.4k
    e ovakve stvari obožavam. zato će mi ovakvi igrači biti 1000 draži od raznih bennacera, cordobi ili tabinasa.

naš, domaći dečko, koji je u djetinjstvu dolazio na tribine, a danas igra za naš klub. ovo je neprocjenjivo.

opraštam mu svaki loš centaršut i probijanje u obrani.
  • Jurki
    25k
    on i Filipovic na istokuDinamo-SB

Promasio covjek tribinu :joke:

Al da naravno slazem se.. nek uzivaju.
    Igracki za njih naravno ima mjesta u klubu. Dovoljno su kvalitetni da odrade svoje uloge na terenu, a s druge strane se nece buniti ako neki drugi igraci imaju vecu minutazu.
  • Navijač Dinama
    12.3k
    Goda, Filipović, Mišić.

Tri Županjca, tri ikone i tri velika Dinamvca, svatko na svoj način.
    Obožajem ih. :heart: :heart:

#noHomo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.