• rioda
    16.2k
    Pošto se spominjao u ovoj temi kao alternativa ako se ne uspije dogovoriti Livi, pišem ovdje - Dinko Horkaš proglašen najboljim igračem Las Palmasa u ovoj sezoni.
  • Jurki
    25k
    nisam pratil Horkasa, ali misljenja sam da za Livija mi nebi bilo zao da damo i 5 milja.
    Isto tak da uz Radeljica potpisemo samo Livija.. bil bi zadovoljan s nadolazecim prijelaznim rokom.
    Bez obzira na to kaj su nam potrebna krila i šestica.
  • Fatos Beqiraj
    2.1k
    Ivanusec ko neka zamjenska 8ica, mozda se vrati u staru formu?

Paok ga nece otkupit, vraca se u feynord a tamo ga ne zele isto
  • Jos-Optimus
    10.7k
    neka ide u Hajduk pa neka tamo plače
  • rioda
    16.2k

Ja bih ga uzeo, on mi je kao neka mlađa verzija Zajca. Samo ne pod uvjetima kakve on očekuje, ponudio bih mu plaću u onim okvirima od 750k. Ove godine puni 28 godina, znači da nema potencijala za neki inozemni transfer, a mogao bi iduće 3-4 godine činiti kvalitetan kostur ekipe kao domaći igrač.
  • Jurki
    25k
    ne hvala.
    Tesko da se moze vratiti u onu formu iz proljeca 2024. a da ga cekamo ne hvala.
    Imamo klinaca koje je moguce gurati u prvu ekipu.
    Garant bi trazio veliku placu i sigurno mjesto u prvih 11.
    Za 700-800 keka igrac mora biti instant pojacanje a ne "bumo vidli".
  • DrRatoljub
    858
    Možemo samo dovesti Ivanušeca da grije klupu, na to je navikao zadnje 3 godine.
  • Kujtim Shalla
    9.5k
    Ja ga nebi pa makar kad bi platio da dodje . Kad mu je agent rekao da on nije krilo ,nego izmedju krila nešto i sredine. Pa eto treba mu poziciju izmisliti :lol: što brat kaže ,neka plače negdje drugdje . Odigrao pola sezone i noga trans , neka hvala
  • GOAT
    7.5k
    Raspravu o Orsicu smo imali, sad krece Ivanusec i jos nam ostaje Pasalic i ljetni prijelazni rok moze poceti :fire:
  • Dragon1Warrior123
    5.1k
    S obzirom da se spominju svakavi igraci, ja bi najradije da vratimo Sammira. Fali nam malo fantazije u igri! :rofl:
  • criticus
    7.9k
    Ne vidim zašto ne Ivanušec na "prove it" ugovor. Nama fali širine i na krilu i na osmici, on može oboje pokrit. Dođi, nemaš garanciju za ništa, krećeš od 0, nametni se. Ako ne želiš to a onda idi kod Miškovića pitaj.
  • Droljo
    28.1k
    Potvrdio dabac radeljića.

Spičles sam
  • Fan
    2.3k
    Znam da sam rekao da mi je ova tema top jer se pišu samo nagađanja i tračevi, al ovo je previše, čemu ispalit ime koje se apsolutno nigdje ne spominje osim u glavi forumaša? Postoji nova tema "Mokri snovi od transfera", iskoristite to.
  • striko
    3.3k
    Kaže Dabac da se čekaju izbori u Feneru krajem mjeseca pa će se tada znati s kime se treba pregovarati.
  • Jurki
    25k
    znamo svi da na takav deal nebu nikad pristal.. a i neda mi se opet citati fan club Mudrazija, Ivanusec koji ce srati po Kovi, Bobanu ako ovaj ne igral ak bu los.
    Isto tak nebi uopce gledal igrace takvog profila, jer se za iducu sezonu moramo planski pojacati a to su kupiti Livija, krila i šestica.
    Van ovih pozicija bi uzel jedino igraca koji je dokazana europska klasa.

Edit: vjerujem da je odzvonilo neplanskom trpanju kadra jer se eto pruzila prilika dopeljati nekog bivseg igraca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.