• crophantom
    4.3k
    I zaboravio sam pitati, ko je ova malecka kaj je vodila program?
    Zapišala je sve voditeljice i voditelje kaj inace vode te dočeke, tip top.
  • crophantom
    4.3k
    kaj se mene tice nek svaku proslavu vodi, nit preseravanja nit premlako, odradila je to školski i profesionalno. Bravo
  • IceMan
    4.1k
    Svakako sezona za pamćenje. Bilo je malo čupavo u jesen kad se nismo do kraja posložili, al Bože moj, gotovo uvijek je i čupavo malo više kad smo aktivni u Europi, a kamoli s novom ekipom. A proljeće definitivno o kojem će se pričati još godinama.

Dvostruka kruna, šetanje HNL-om s 20 bodova fore, proljeće u Europi, navijači na tribinama, neki novi klinci na terenu, uskoro novi stadion… lijepo li je biti Dinamo!
  • Svi na Sjever
    3.5k
    Prekrasan dan i tulum, upoznao hrpu Zonaša , i nek se zna da smo zadnji ostali podno zapada.

Pohvalio bih Bošnira, odlično je vodio sve, a vrhunac kad je poveo Pariz nema kaj ti imaš... ajde, ajde...
  • Paggini
    84.3k
    images?q=tbn:ANd9GcSeuYIDzSzOBsG6-x4OOJ3roM5O5X1Wtz5_Ti2DxOZatdsK3kcshi1SXVc&s=10

Evo našao sam fotku Bošnira prije kraja tekme, dok se mentalno priprema da vodi slavlje na parkingu
  • crophantom
    4.3k
    lik ima glaščinu, onaj Buffer il kak se zove kaj boks najavljuje je za njega mala maca.
    Ništa, za iduću sezonu na sjeveru Goda na bubnjevima, Bošnir na štangi, mislim da je sve drugo premalo.
  • prefontaine
    9k
    jug jučer uz igrače na sjeveru priča danaeol12

Ostao ti je još zapad.
  • crophantom
    4.3k
    Na zapadu mi je priča dana Princ od Indije u loži.
    Lik je 97.3% vremena gledao u mobitel, a onda se skupio. Random pojavljivanje godine u loži
  • Masto
    1.4k
    Bošnira za spikera
  • NORTE
    24.4k
    Proslava igrača na sjeveru je već sad antologijska slika koju ću pamtiti valjda ostatak života, meni osobno najdraži moment cijelog dana.Paggini

Najluđe je kaj su retardirani dnovinari pisali da je to nešto neviđeno u Maksimiru, a Modrić je s igračima slavio titulu na sjeveru 2008.
  • Gelipter
    4.6k
    Baš gospodska proslava - praznik pozitive, emocija, svih generacija Dinamovaca. Duh Dinama, Zagreba i cijele Hrvatske prvo na stadionu i poslije pod zapadom koji ima toliku povijesnu važnost za Dinamo.
    A ovo je samo početak... Najbolje tek slijedi!
    Imamo Dinamo i na svima je nama da ga još unaprijeđujemo iz dana u dan.
    Lijepo li je Dinamovac biti - i opet i opet! :sweat:
    Al jebate kad će više nova sezona... :scream:

Čestitke svima koji slave, a posebno svima koji se trijezne! :cool:

tužan je i način na koji je popračena jučerašnja proslava u medijima. Jedva spomenuto u glavnim medijima, malo o utakmici, rezultat i izjave igrača i tu sve staje. Baš mi je djelovalo kao namjerno izbjegavanje prikaza slavlja, samo da što prije prođe i to je to. Sjetim se prošle godine proslave Rijeke di nisu pol korza napunili pa smo dva dana gledali te kadrove proslave svugdje.
  • fakin
    4.3k
    napokon smo napravili ono što govorim da treba već 20 godina, a nitko ne radi. predstavljanje igrača treba raditi netko tko zna u duše te igrače, a ne neki tv voditelj koji ne zna ni imena pola igrača kao što je to na dočecima uvijek.
    svaka čast klubu koji je Bošnira odredio da odradi taj posao. odličan potez.
  • rioda
    16.1k
    Nisam mislio da Bošnir ima to u sebi, čovjek je baš rasturio jučer. Kao što kaže fakin, doprinosi tome i to što je u krugu ekipe pa ih sve dobro poznaje. Meni najdraži trenutak je kad je rekao da je oduvijek htio ovo probati i onda zagrmi 'Pariz nema kaj ti imaš' :grin:
  • ZG plavi 01
    269
    Jucer na tekmi na ZD frendu su ispali kljucevi, ukoliko ima ovdje netko neki kontakt koji mozemo nazvati da provjerimo jesu li nadjeni, molim broj u inbox, hvala...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.