• Mr Blue
    4.8k
    I baš je dobroooo...
  • Nolifer
    15.2k
    Vidjeti teee opeeet, i opeeet i opeeeeet
  • vjeko1701
    25.3k
    i opeeet i opeeeeetNolifer

:gasp: Zar i ti sine Brute?
  • KtcGoat
    5.9k
    uzaludna je borba jbg
  • Nemrem igra Dinamo
    5.9k
    Nestvarno mi je jučer bilo gledati sve one generacije dinamovki i dinamovaca, klinaca s roditeljima, mladih, starih koje su pohodile mjesto koje dom je svima nama.

Nakon svih ovih godina i "izgubljene" generacije, jučer je sve eruptiralo u pjesmu, emociju i euforiju, a meni je srce htjelo iskočiti iz grudi od ponosa!

I to je najveća pobjeda svih koji su se borili za ovaj naš, građanski Dinamo...

A nove generacije... za njih ne brinite, jer one su tu i stasaju zadojene plavom bojom :fire:

20260524-103319.jpg

... ti si meni sve! :heart:
  • Marc
    1.1k
    Puno stvari bi mogao izdvojiti od sinoć.. prepune tribine klinaca, onda pokraj mene djeda sa unukom kako slave i idu zajedno na tekmu.. zatim proslava na stadionu, igrači na sjeveru, proslava pokraj Maksimira.. baš sam ponosan i sretan i hvala Bogu da imamo Dinamo. Čestitke igračima i stožeru na ovakvoj sezoni i pogotovo na polusezoni jednostavno smo samljeli i izdominirali ligu. Baš kad sam vidio koliko pojedinačnih nagrada smo dobili, koliko igrača u najboljoj momčadi, znači teška dominacija. Čestitke svima u upravi koji su napravili ovaj stroj. Čestitke i Marku Bošniru baš je bio u elementu i jebeno je dirigirao atmosferom na proslavi, predlažem ga da najavljuje igrače na svakoj tekmi, jebena energija.
  • Paggini
    86.8k
    Proslava igrača na sjeveru je već sad antologijska slika koju ću pamtiti valjda ostatak života, meni osobno najdraži moment cijelog dana.

A pogotovo kad se sjetim kad im je bilo zabranjeno uopće pozdravljati navijače, a sad se penju gore s trofejima.

Ne dopustit nikad da se zaboravi gdje smo bili
  • crophantom
    4.8k
    Meni su jucer bili top klinci s južne tribine, u svom filmu, navijali, u nekim trenucima sam mislio da ce nadjebat sjever :grin:
  • eol12
    941
    Po meni je jug jučer uz igrače na sjeveru priča dana, koja energija, pokretali valove na tribinama, pjevali konstantno, odlicnooo
    Sve u svemu divan dan za sve kojima je ovaj klub u srcu.
  • blue heart 72
    3.5k
    Ja osobno bi u ovoj nadolazecoj posljednjoj sezoni otvarao jug za svaku tekmu, osim derbija sa tovarima. Isti koncept kao jucer. Za skole nogometa, osnovne skole, djecu u pratnji odraslih,....
  • MateG
    324
    uvalim ti… :lol:
    Oprosti, bilo je jače od mene

Neko jutarnje razmišljanje mi je u stilu, tko ce sad docekat iducu sezonu…
    Ako se ne varam, prosle god je zadnja prijateljska, s Kryvbasom, bila oko 15.7.

16/17.6. su izvlačenja za prve 2 runde kvalifikacija
    U međuvremenu igra repka prijateljske ajd i “to neko” SP, ajmo ga osvojit hahaha

I taman kako se svjetsko zavrsi, kvalifikacije ce bit blizu, a onda i HNL skoro lagano krece…
  • NerminB
    1.6k
    Kad igramo prvu u LP, oko 20og jula?
  • MateG
    324
    Da, 21./22.7. prva, 28./29.7. uzvrat
  • Oluja
    7k
    Sve pozitivno je napisano i što se mene tiče bilo je veličanstveno ali u nastavku ću napisati nekoliko po mom mišljenju negativnih stvari. Ovo ne pišem da bih srao i kvario jučerašnji veličanstveni dan nego da u budućnosti bude još bolje. Jučer sam obiteljski bio na zapadu pa prenosim svoje dojmove sjevera.

- neke pjesme pljeskanje u ritmu baš jako utiša, čuje se samo mrmljanje, falilo mi je melodičnijih i pjevnijih pjesama na koje se baš može poderati grlo
    - premalo uključivanja ostalih tribina u navijanje, a ekipa na zapadu je bila dosta dobro raspoložena, dok su klinci na jugu bili odlični
    - i opet, i opet od jako velikog broja ljudi na zapadu ali i na sjeveru. To i nije prava zamjerka ali meni je to baš iritantno
    - ono što mi je najnegativnija stvar je što se nakon tekme u nekoliko navrata pjevalo kontra hajduka i grobara jug. Nisu negativne same pjesme posvećene njima niti mržnja prema tom ološu, ali nije mi jasno zašto im se posvećuje i najmanji trenutak pažnje dok slavimo. Govna je trebalo maksimalno ignorirati, imati ćemo im kad jebati majke i mrziti ih. Jučer je bio samo naš dan, dan "d"

Izuzev ovih gore stvari koje nisu nužno loše nego su moj osobni dojam bilo je fantastično.
  • ZgDLions
    1.7k
    Meni bilo bolje nego na Trgu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.