• Kujtim Shalla
    9.5k
    Dobro vam ovo prekrasno šampionski jutro. Trofeji su tu, atmosfera nikad bolja ,što na stadionu ,što u Hrvatskoj,Bosni , diaspori ,svuda gdje je plava boja svetinja. Sad se radujem više kvalifikacijama nego ikad prije a sve sam stariji ,i luđi za Dinamom. Nekako imam velika očekivanja od prelaznom roka jer me Zvone razmazio. Toliko povjerenje imam u tog čovjeka da ja vjerujem da je on 80 posto posla odradio. Takođe i Dabac da me uspostavom tog čovjeka koji jako dobro radi svoj posao. Prijašnji stručnjaci su tek išli tražiti kad prelazni rok počne . Vjerujem da će se uskoro početi izlaziti sa imenima
  • Zoran
    600
    Kad budu prve utakmice? Tek za dva mjeseca jelda-tko bu to dočekal. Ajde barem je svjetsko prvenstvo između toga.
  • MateG
    264
    drugo pretkolo LP je tamo između 20. i 30.7. ako se ne varam obje utakmice
  • Jurki
    25k
    dalic je neznalica, debil i smece od covjeka i trenera.
    Isto tak kad pogledas popis za SP.. da definitivno sam uvjeren da pola tj tri frtalja Zone zna vise o nogometu nego taj govnar bez stava.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.