• ElDorado
    11k
    Na krilo Majera moze staviti samo neznalica Dalić. Majer je naime prirodno poprilicno spor.
  • Hebimir Strašni
    225
    Majer iz najboljih dana je bolji od svih konkurenata u sredini osim možda Stojketa (moje mišljenje), ali pitanje je.zašto je on propao u W i da li se uopće može/hoće vratiti na nekadašnju razinu. I "Zalizani" je mislim od njega dignuo ruke. Kao što je rekao kolega nije on za krilo.
  • badjibadara
    9.5k
    Puljic kao zamjena za Belju bi nam bio duplo vece pojacanje od AlmeneCastAway1986

Misliš kao Budimir kada je trpao na Kadziorove ubace?
  • DrRatoljub
    841
    Budimir je bio odlican u Dinamu to malo sto je igrao. Iznimno zahvalan igrac, znao je kaj se od njega trazi i to je isporučio. Ako Puljić bude takav, svi bi trebali biti sretni.
  • Yovitssa
    994

Bilo je prije par dana po portalima - Majer na pragu odlaska, jedini uvjet u novom klubu je plaća od 5 mil. eur. Wolfsburg isto tako očekuje odštetu od 10 mil. Tako da brijem da nam nije realna meta nikako. Uostalom, ne znam gdje bi igrao ako svi ostanu...
  • zmujcinslbrod
    158
    neznalica stavlja tehnički jake igrače na krila jer hoće kombinatoriku i osvaja medalje. Što će Dinamo extra brza krila protiv Rudeša nagodinu? sve ima svoje i zašto.
  • Jaja
    34
    "Neznalica Dalić"? Za ovo bi se trebalo ic u zatvor.
  • CastAway1986
    5.7k
    Misliš kao Budimir kada je trpao na Kadziorove ubace?badjibadara

Da ,mogu ga usporediti s Budimirom..Puljic je itekako efikasan napadač ne treba mu puno prilika da zabije , da je recimo ove sezone bio član Dinama imao bi vjerujem 20 golova na kontu
  • ElDorado
    11k
    ma ajde. Toliki je znalac da se za njega grebu veliki klubovi iz liga petice. Uopce ne negiram njegove uspjehe i prije svega motivatorske sposobnosti. Ali takticki lik je nikakakav. Uostalom pola Zone je sve iskomentiralo u zadnjih par dana pa procitajte komentare na temi repke.
  • rokikaciga
    14k
    Meni to sve pada u vodu jer je sljam od osobe. Ne treba trositi rijeci na nule od ljudi.
  • Pacho
    17.4k

Takav genijalac, a potencijalne sljedece destinacije su mu kao da se bavi dresiranjem deva.
  • zmujcinslbrod
    158
    to ovdje funkcionira da svatko preko 15k upisa je mjerodavan za vrijeđati igrače tipa Majer?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.