• fakin
    4.3k
    da se prisjetimo kako je to izgledalo prije 2 godine:

• Boycie
    4.1k
    Svaka čast na organizaciji i sadržajima za klince danas... tako se d ovisnost stvara kod njih... 20 krugova na napuhancu, a sve dinamo oko njih. Hipnoza.
  • Davieboy86
    1.4k
    Ja sam tako emotivan sto danas ne mogu biti mozda i posljednji put na stadionu kojeg volim kao svoju obitelj da vam to opisati ne mogu.Da mi je netko nekada prije nekoliko godina rekao da ce mi najveci zal biti ikada sto nisam na tekmi protiv Lokomotive hladno bi se nasmijao. Uzivajte decki. Nazdravite, proslavite i pokazite da smo mi purgeri najjaci! Zivjeli
  • don
    19.8k
    koliko dice u Dinamovim majicama.. :starstruck:
  • fakin
    4.3k
    20 tisuća s utakmice i sigurno još par tisuća sa strane, znači danas će biti oko 25 000 ljudi ispod zapadne tribine. to će biti bolesna gužva. baš me zanima do kuda će ljudi stajati
  • Paggini
    84.1k

Sviđa mi se tvoja najava kritike što slavlje nije na trgu
  • GOAT
    7.4k
    Trailer za kritiku je teška inovacija
  • crophantom
    4.3k
    A zakaj samo par tisuca sa strane? Nek dode jos 25k ispod da mi ni nemremo sici sa zapada, pa nek nam donesu telku na centar.
  • fakin
    4.3k
    Radio Sljeme pusta Nebo se plavi...
  • Salva
    3k
    Radio Sljeme pusta Nebo se plavi...
    1m
    fakin

Slušao sam ih oduvijek ali sad su stvarno pretjerali.

Umjesto da iskoriste medijski prostor i napomenu kada se mogu vratiti žetoni, oni namjerno dolijevaju ulje na vatru i nabrijavaju ekipu da dođu na i ovako već rizičnu proslavu pod zapad gdje ja ne znam kako misli stat toliko ljudi..
  • Thor
    2.6k
    Cijeli dan je doma u dvoristu nabrijavanje! Ori cijelo selo...dianamoooo,moj dinamoooo ja volim tebe jakoooooo :heart: jos malo pa prema stadionu
  • Peškaman
    9.2k

Ako pomaknu štand za zamjenu žetona,može se ugurati još koja tisuća.
  • NitkoBitan
    36.7k
    Poslije tekme svi Zonasi za sank!

IMG-20260523-150129.jpg
1234Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.