• Madness
    124
    mene nije oduševio. pratio sam ga u nekoliko utakmica, nije baš odskakao, još puno žganaca za pojest. isto kak i Varela. Mislim da mu bu B ekipa odlično došla.
  • Pesca90
    188
    Ono sto sam ja gledao ove godine Vlahovic je igrao vise desno wingera kao Lisica,svima im je nekako zajednicko da imaju startnu brzinu,a najvise bi nekako trebali poraditi na pasu i kombinatorici
  • Roky
    68
    Ima li gdje prijenos klinaca
  • Pesca90
    188
    0-2,Bakovic 2x,+5! Zapucali jos 2-3 zicera,ali puno lakse smo to dobili nego sto je bilo ocekivano.
  • Sajla
    20.2k
    2 kola do kraja, +5 bodova za juniore. Kup osvojen. Komentator veli da juniori nisu uzeli duplu krunu od 2003. godine.
    Riječima Galića s 24sata - "ima 300.000 godišnje, a Dinamovi se klinci muče"
    I ne govorim da je ovo Capellasov rezultat nakon manje od godine rada, nego se pitam što će Mato i njemu slični sad pisati, koje tablete piju i je li im jako teško?
  • rioda
    16.1k

Sad će pisati da to nije njegov rad, nego djelo njegovih prethodnika koji su očito nepotrebno smijenjeni
  • Pesca90
    188
    Uz napomenu kako sad kad smo mi prvi nije bitan rezultat nego razvoj.
    Pricekati cemo jos Dinamo 2,ali stvarno sam optimistican u vezi ove generacije da bi mogli dobiti dobar broj njih za prvu momcad.
  • Nogo
    10.9k

EKSKLUZIVNO: Chris González (14), jedan od najvećih talenata MLS-a, nalazi se na radaru Dinama Zagreb

Meksikoamerikanac je otputovao s američkom U15 reprezentacijom na Turnir Vlatko Marković, gdje ga je hrvatski klub pomno pratio

✍ Ovo približavanje kluba i igrača događa se zahvaljujući sjajnom radu StayProa, meksičke agencije sa sjedištem u Engleskoj

Ovaj dečko obećava da će se o njemu vrlo brzo puno pričati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.