• NKDZ86
    8.4k
    uskoro 34 g., bolje ne, nek se iskuša još u drugim ligama ak ima još tu želju
  • Droljo
    27.9k
    Za bekap na krilu i jačanje konkurencije zašto ne, ali ugovor 1+1 i to u rangu koliko rijeka daje plaće.
  • Krizy
    71.6k
    Može Oršić kao peto krilo i treća špica po hijerarhiji za početak pa neka se probije bliže početnih 11 ako bude dovoljno dobar.
    I naravno neki manji ugovor.

Odigrao je dosta utakmica kao neka druga špica i bio dobar, možda bi ga mogli koristiti u različitim ulogama po potrebi.

Ove sezone u svim natjecanjima četiri gola i 15 asistencija.
    U kvalifikacijama za Ligu prvaka po gol i asistenciju, u Ligi prvaka još po dva gola i dvije asistencije. Dakle, u odigranih 965 minuta europskog nogometa po tri gola i asistencije.
  • ElDorado
    11k
    Gledao sam Phafos u LP. Imabrzinu i odgovornost, ali lik potpuno izbjegava svaki kontakt. Nešto kao Pjaca.
  • DiddyGuela
    6k
    Mislim da se malo podcjenjuje Orsica u ovom trenutku. Ok, sigurno to nije vise onaj isti Orsa ali i dalje se radi o igracu koji nama moze biti od ozbiljne koristi. Uostalom igrao je redovno za Pafos, klub koji je preko kvalifikacija izborio LP i tamo uzimao bodove protiv ozbiljnih klubova. Orsa je i tu ugradio svoj dio sa golovima i asistencijama. Ozljeda je davna proslost a po njegovoj konstituciji rekao bi da on ima u nogama jos dvije dobre godine. I dalje ima onaj lagani korak.

Jasno mi je da ne moze igrati 40 utakmica u prvoj postavi ali kada bi dosao konkurairati tamo na tom lijevom krilu... vjerujem da bi imali puno koristi od njega. Kazem, nije on ni blizu za baciti a siguran sam da bi i njemu pristajao dolazak doma uz nekakav srednji ugovor na dvije sezone. Nije bas da smo nesto posebno pokriveni na njegovoj poziciji.
  • Orc123
    15.8k
    Vracanje Orse je dvosjekli mac. Ako nece igrati, a trenutno nema kvalitetu sigurno za prvih 11 ponovit ce se slucaj kao s Mudrazijom. U slucaju par losijih rezultata bit ce opet, Boban gura svoje, da igra Orsa pobijedili bi i slicno. S druge strane ako ce igrati a bit cemo za kurac i mi i on e tu ce opet nekako pasti u ocima nekih "navijaca" i nece se vise nitko sjecati onog legendarnog Orse nego ce svima se urezati u sjecanje njegova nemoc trenutno. Istini za volju daleko je on od onog igraca koji je bio. Sigurno bi imao mjesto u kadru od 25 igraca ali zar ga zelimo gledati kako grije klupu 80-90% vremena ili cemo opet biti taoci nekog imena i prezimena.

Cinjenica je da ne igra bog zna kako u jednom Pafosu koji je razina ispod Dinama. Nece mi biti krivo ako se vrati, dapace, ali ne vidim neki veliki smisao u tome.
  • GOAT
    7.4k
    Problem je sto će dosta ljudi očekivati prime Orsica koji će rješavati utakmice i kad to ne bude tako kreće pljuvanje zbog previse optimističnih očekivanja, a gdje je Vidović u toj priči i tko je backup?

Vidović mi je top HNL krilo ali drugi izbor za ligu prvaka i tu se definitivno trebamo pojačati. Hvala Oršiću na svemu ali to vrijeme je prošlo
  • Chempers
    1.3k
    Vracanje Orse je dvosjekli mac. Ako nece igrati, a trenutno nema kvalitetu sigurno za prvih 11 ponovit ce se slucaj kao s Mudrazijom. U slucaju par losijih rezultata bit ce opet, Boban gura svoje, da igra Orsa pobijedili bi i slicno. S druge strane ako ce igrati a bit cemo za kurac i mi i on e tu ce opet nekako pasti u ocima nekih "navijaca" i nece se vise nitko sjecati onog legendarnog Orse nego ce svima se urezati u sjecanje njegova nemoc trenutnoOrc123

A možda je nebitno što ćeš ti ili ostali forum/fb pisači pisati ?

Sumnjam da i polovni Orsic ne bi bio upgrade na našu situaciju s krilima, s tim da bi u svom okruženju ovdje vjerojatno i dignuo brojke iz Pafosa.
  • crophantom
    4.3k
    Hot take, al za mene ne tako hot, u ovim fazama karijere, nedam Arbera za Oršića.
    Hvala na svemu, ali godine su tu, neće biti ni mlađi, ni brži ni bolji ovu jesen.

Ne volim podgrijanu juhu, osim ak to nije netko ko Livi za koga znaš da je i dalje top i da još ima potencijalnih xy godina igre na jako dobroj razini pred sobom.
  • Fan
    2.3k
    Povratak Oršića bi vrlo vjerojatno završio kao povratak Ademija.
    S obzirom da Hoxha vjerojatno ide, još bi Oršić dobio i pole position bez obzira na neko drugo, vrlo vjerojatno zvučnije, krilo. Ne podcjenjuje se Oršić, kako su neki napisali, nego je čovjek izgubio onu direktnost koju je imao prije ozljede, a evo, ne sjećam se kad sam zadnji put pročitao da je zabio neki onaj njegov gol tako da hvala, ali ne hvala.
  • Paggini
    84k
    ne sjećam se kad sam zadnji put pročitao da je zabio neki onaj njegov gol tako da hvala, ali ne hvala.Fan

A zabio je Bayernu ovo remek djelo prije pola godine

https://www.youtube.com/shorts/qxwpruNX_MU
  • Noel
    21.3k
    Oršić da ali uz istresanje 5milja za "kapitalca" na krilnoj poziciji. Ipak ganjamo ligu prvaka i konkurentnost u njoj a ne igrače za hnl "derbije" sa poluamaterima na kušek apašu ili poljudu.
  • Crni86
    21.7k
    Ako nece igrati, a trenutno nema kvalitetu sigurno za prvih 11 ponovit ce se slucaj kao s Mudrazijom.Orc123

Vidio sam vec par upisa kao ovaj da ce facebook bojna krenut pisat. Mislite da je to relevantno za klub? Mi smo populisticka sekta ili radimo ono sta je najbolje za klub? Da se Zvone fokusira na upise Kova bi prije par mjeseci bio smjenjen.

Ja sam za orsica, ali da bude u planu kao drugo krilo s ful manjim primanjima. Nas karakterni decko koji sigurno moze jos pomoc kao neka druga violina. Ali mora bit svjestan i mora pristat da bu druga violina. U jednu ruku bojite se da ce zavrsit ko aki ili pjaca, nije li upravo ovaj sportski sektor te iste igrace i planirao kao druge violine pa oni to nisu htjeli i zato su otisli?

Mislim da ovaj sportski sektor itekako ima realan pogled i da se ne moramo brinut na pritiske javnosti i neku prijasnju zaljubljenost u igrace. Mislim da su to proslo ljeto i dokazali jer da se slusalo navijace ostali bi i Pjaca i Petko, ili da im se davala zasluga na racun stare slave.
  • Sibirski plavac
    8.8k
    Baš me zanima bi li moglo opet neko svjetsko ovog ljeta doći kod nas. Lani je šokatno za mnoge došao jedan Benaccer, a ove godine tko zna. Vidim Dybali ističe ugovor u Romi. :cool:
  • Paggini
    84k
    Vidio sam vec par upisa kao ovaj da ce facebook bojna krenut pisat. Mislite da je to relevantno za klub? Mi smo populisticka sekta ili radimo ono sta je najbolje za klub? Da se Zvone fokusira na upise Kova bi prije par mjeseci bio smjenjen.Crni86

Nema veze s tim, niti mislim da FB navijači određuju išta u klubu jer bi Kovačević bio davno odjeban, Petković i Pjaca bi još drmali i sve ostalo. Samo sam napisao da taman kad su se odmorili od smaranja s Mudražijom će krenuti smaranje s Oršićem
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.