• Sibirski plavac
    9.1k

Ne čudi. Lik je jedan od onih kaj brije na strane klubove (za Chelsea navija, rekao prije koju godinu u inkubatoru da je nekoć bio hajdukovac ali da "to više nije to"), boli ga ona stvar za domaću ligu i često zna ubacivat anglizme u rečenice bez ikakvog razloga. Na koju foru će on znat kaj mogu Stojke i Mišić kad ne prati Dinamo osim kad igramo Europu. Također je zabrinjavajuće koliko je u videu lako prešao preko toga da linolada nije zvao Belju. Oko Stojketa je čak pričao par minuta da ga je možda i mogao linolada zvat, a Belju spomenuo par sekundi i to je to. "Izbornik najbolje zna".

Najjači su ti kaj navijaju za repku svim srcem, a za domaće klubove ih boli ona stvar.
  • dragošlapa
    205
    Najjači su ti kaj navijaju za repku svim srcem, a za domaće klubove ih boli ona stvar.Sibirski plavac

Tip ljudi koji brije na bezalkoholnu pivu.
  • DerHerrKool
    1.1k
    Onaj ko navija za repku svim srcem želi da u njoj igraju najbolji. Ova mentalna gimnastika sa svih strana kojom se pokušava branit neobranjivo je sve, samo ne to.
  • KtcGoat
    5.8k
    Hocete gledati podcaste/emisije vezane za sp i ako da koje? Bit ce ih sad bas dosta
  • austrijanac
    11.4k
    Uvijek volim dat podršku Ljubinim podcastima, a sad ce bit lakse kad nema Zizija s obzirom da komentira.
  • emilperska
    16.5k
    Tko je Tapirlo?
  • KtcGoat
    5.8k
    Osjecki youtuber, meni osobno iritantan zbog boje glasa
  • Crni86
    22.1k
    dovoljno je rec da lik otvoreno navija za chelsea kao za klub broj 1.
  • Sibirski plavac
    9.1k

I tvrdio je na podcast inkubatoru prije koju godinu da je u mlađim danima bio za magarad, ali su ga valjda godine neuspjeha i turbulencija unutar kluba makle od ajdučije. Zanimljivo, Chelsea mu igra zakurac već neko vrijeme, vlasnik im je lik koji ne kuži nogomet, ali njih Tapirlo unatoč svemu tome ne napušta. Fascinantno
  • emilperska
    16.5k
    Ma dobro nebitan lik.

Inače preporučam svima kao najavu za SP Denisov podcast/ SK podcast. Malo drukčiji stil i sviđa mi se...

Tribina i Ofenziva nekako sličan kalup, preširoko to meni postalo. Makar Ofenziva se popravila u odnosu na zadnja 2 natjecanja, profesionalnije je.
  • Droljo
    28.6k
    meni osobno iritantan zbog boje glasaKtcGoat

Šovinist
  • jedan u nizu
    18.3k
    Osjecki youtuber, meni osobno iritantan zbog boje glasaKtcGoat

ne samo zbog boje glasa nego zbog nacina intonacije svake rijeci koju izgovara. Vjecito naglasavanje prvih i srednjih slogova rijeci, te taj silazni naglasak u zadnjoj rijeci recenice. (ne znam ja to kvalitetno objasniti)

Kao i Miho sa tribine, njegov snobizam u glasu i nacin izgovora mi stvara mucninu u zelucu, kao kad cujem tog malajskog tapira. Nije ni do contenta niti sto pricaju, nego jednostavno mi fizicki bude lose kada moje usi cuju te intonacije. :rofl:

Isto kako i neki novinari izgovaraju recenice.
    I tocno se vidi razlika izgovora na RTLu, Novoj TV i na HRTu. Svaka televizija ima svoj nacin izgovora, i rekao bih da uce sve svoje voditelje na koji nacin da citaju vijesti, priloge i slicno. Na kraju su mi voditelji na HRTu najbolji jer najprofesionalnije izgovaraju, za razliku od zutila i senzacionalistickog nacina izgovora na privatnim televizijama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.