• Benedikt
    73
    Baš me zanima kako će Wirtz odigrati sa Elfom nakon ove sezone u Liverpoolu
  • Thor
    2.6k
    Koliko na kraju dinamovaca ide po raznim repkama na pripreme? Pitam radi dinamovih novaca naravno :blush: kolko bumo inkasirali?
  • GOAT
    7.4k
    Englezi idu bez Palmera i Fodena i po meni najveća šteta Whartona jer nemaju ni jednog igraca njegovog profila
  • miro
    8.9k
    Palmera nije zvao....nevjerojatno
  • MateG
    260
    a zašto Palmer njega nije zva?
  • KtcGoat
    5k
    Nije ni Maguire-a
  • duksy
    573
    Idem ja s ekipom. Prvo Toronto, pa autom dolje do Philly
  • Jima
    1.5k
    Mi preko agencije. Toronto (2 noci)-New York (3 noci)-Philla (1 noc)
  • Neron53
    2.6k

Preko neke agencije? Najebo si :)
  • Mathiasovi Chageri
    8.1k
    Gledam sve ove objave popisa za SP od raznih zemalja, koliko je to truda, koliko produkcije, odličnih ideja, baš si svi daju truda. Norvežani, Škoti, Englezi, baš se naježiš kad gledaš to sve i koliko im znače te objave popisa.

S druge strane imamo HNS koji organizira pressicu u Fresh Corneru, Dalić se pojavi sa A4 papirom, izdiktira popis sa papira, a cijeli vibe je kao da Milka Planinc izlazi ispred Centralnog Komiteta da izdiktira odluke o par-nepar vožnji i redukcijama struje u svrhu borbe protiv krize.
  • KtcGoat
    5k
    ne izdiktira on, Pacak to napravi :rofl:
  • prefontaine
    9k
    Da se mene pita, a ne pita, mogao je slobodno snimiti glasovnu poruku i objaviti je na radio postaji.

Pravit spektakl i događaj za jebeni spisak, koji čak i nije konačni, dok nam sport i državu općenito potkradaju i uzimaju milijune kojekakvi tajnici, predsjednici, savjetnici, dok USKOK ima posla u svakom nacionalnom savezu, dok predsjednik HOO-a daje ostavku...

Ma na salvetu napiši koga si pozvao i doviđenja.
  • Sibirski plavac
    8.8k
    Najjače mi je kak to Brazilci rade. Naprave emisiju gdje izbornik čita imena, a zanimljivo da ni sami igrači dok ovaj ne pročita sve, ne znaju tko je pozvan (zato i budu oni brojni videi kako pozvani slave sa svojim obiteljima).
  • NerminB
    1.5k
    :lol:

Cak je i BiH imala zanimljiv video sa spiskom igraca i njihovim porodicama, navijacima i sl.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.