• Jos-Optimus
    10.6k
    pa Zagorac 100%, zato mu produžuju ugovor
  • NKDZ86
    8.3k
    a Mario Jozić? jel se razmišlja o njemu da pravi društvo Zagiju ili je Kelava dovoljan?
  • Kujtim Shalla
    9.5k
    Ljudi držimo se teme Jbt, 20 stranica o Zagiju i njegovom ugovoru koje je jedan smrad napisao da bi stao i dalje. Par stranica unatrag i vidite @deda da je napisao da mu je klub dao zaposlenički ugovor koji veze nema sa ugovorom koji je dosad imao i nekom ogromnom lovom. Sasvim normalna stvar ako je on želio ostati u klubu i raditi nešto. I bit će sve ,i 3 golman na početku ,i pomoćnik i ekonom šta god bude trebalo. Pa lijepa gesta kluba koji misli na svoje i nakon kraja karijere . Strpimo se malo ,znam da je dosadno a uskoro kreće vatromet uvjeren sam. Vidjeli smo prošlo ljeto, a tek sad kad si se Zvone i Dabac pripremili ,i imali vremena pratiti situaciju. Zagi je najmanji problem
  • Fatos Beqiraj
    2k
    Jedva cekam onaj transfer o kojem niko nije nista zna. Samo se pojavi "d" u obavijestima. Kao su bili Villar i Bennacer
  • austrijanac
    11.2k
    Veli Vice da postoji realna šansa da se dogovori ostanak Livija i Bennacera za iduću sezonu.
  • Ludovic IX
    11.6k
    euforija kreće za 3,2,1...
  • rakurs
    2.9k
    Meni je ovo iskreno pomalo smiješno. Jedan dan Olivari napiše da nema nikakve šanse da ijedan od njih ostane, drugi dan napiše da je moguće da jednog Zvone ipak uspije dogovorit, a treći dan ćemo obojicu zadržati. Ista stvar i s drugim novinarima, mislim da u ovom trenutku baš nitko ne zna kako će se rasplest situacija i da su ovo sad samo nagađanja. Nije Vice rekao ništa krivo, postoji kakva takva šansa da ostanu, ali ono.

Neki ovdje na forumu zadnjih dana daju insajderske da je Liviju jedini cilj Dinamo, a ako je tako, onda vjerujem da će na kraju do dogovora i doći. On mi je svakako 100x realniji u odnosu na Bennacera koji sigurno neće na novu posudbu (ugovor s Milanom ističe mu sljedeće godine), a s obzirom da će Talijani tražit neku odštetu, a kada i ubrojimo njegovu plaću, ne vidim način da ga zadržimo, a da nije ovaj trenutni model di Milan plaća većinu plaće.
  • austrijanac
    11.2k
    Iznenadujuce, meni Bennacer se trenutno cini laksim ciljem jer bi pristao na smanjenje plaće. Turci su cigani pa jebiga.

Sto se tice novinara, nedvojbeno je da trenutno Olivari ima najbolje info u Sportskima, ali i Vice dila dobrim informacijama.

Trenutno, 24sata i Germanijak lupaju po praznome…

Vidit cemo kad krene ludilo za tri tjedna.
  • rokikaciga
    14k
    Vise vjerujem Vici nego DNOlivariju.
    A i ne vjerujem da bi Benni igrao da nema sanse za ostankom.
    A najvise vjerujem Zvoni.
  • vukyxd
    42
    meni ostanak Bennacera ne djeluje nerealno, ali mislim da njegovo trenutno igranje nema veze s tim, nego da ga ispoštujemo u pripremi za SP.
  • DerHerrKool
    959
    A najvise vjerujem Zoni.rokikaciga
    Popravio sam ti komentar :lol:
  • modri-kibic
    1.5k
    https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/dinamo-70-medalja-dvostruka-kruna-odluka-o-livakovicu-15710504

I dok smo tako razgovarali o medaljašima, saznali smo da je sportski direktor Dario Dabac u - Istanbulu.

Naravno da nam je odmah palo napamet pao Dominik Livaković. Međutim, Dabac nije u Istanbul otputovao zbog Livakovića, nego na finale Europske lige Aston Villa i Freiburg. Kao što smo već najavili, slijedeći tjedan Livaković i njegov menadžer Andy Bara lete u Istanbul vidjeti kako diše Fenerbahče. Naravno da će se odmah u priču uključiti i Dinamo. Sve ovisi o jasno o turskom klubu. Saznali smo u klubu i još nešto.
    - Nećemo dozvoliti da se ta priča oko Livakovića pretvori u trakavicu!
  • rokikaciga
    14k
    Kakva alibi prica. Zapisnicar vec uvelike radi na transferu Livija :yikes:
  • Sajla
    20.2k
    ma Freiburg daje Matanovića i milijune eura za Belju pa su zvali Dabca na utakmicu. čovjek iskoristio ponudu, besplatno pogledao tekmu i karakterističnim smiješkom odbio ponudu.
  • Pacho
    17.3k
    Mozda je otisao dotjerati hairline.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.