• NKDZ86
    8.3k
    fućkaš novu pjesmu, u subotu će se samo pjevat: volim samo dinamo, alkohol i žene :rofl:
  • ShanKu
    2.2k
    gradski derbi je, na derbijima nema alkohola :sweat:

Edit: zajebavam se, da ne ispadnem neki padobranac sad tu..
  • Paggini
    83.8k
    Btw, jel ima neko objašnjenje zašto HRT ne prenosi zadnju utakmicu i slavlje prvaka države, nego prenosi potpune luzere protiv Vukovara? Znam da imaju kvotu derbija koju mogu prenositi, ali Dinamo - Lokomotiva sigurno ne spada u tu kategoriju?
  • Papastrumf
    22.8k
    Valjda jer je nositelju prava u interesu da ima ekskluzivan prijenos zatvaranja sezone.
  • K3p
    411
    :vomit: :vomit: iako vjerujem da je sarkazam, svejedno mi se diže želudac
  • Paggini
    83.8k
    Valjda jer je nositelju prava u interesu da ima ekskluzivan prijenos zatvaranja sezone.Papastrumf

Ima smisla, ali moguće da me sjećanje vara ali HRT je prenosio i onaj cirkus zadnjeg kola prošle godine?
  • Mikina lijeva kopačka
    727
    Kaj nisu to posebno dogovarali prošle sezone, nekaj mi je ostalo u sjećanju
  • javolimtebejako
    5k
    prosle godine je bilo ovako (logicno zna se ko je na HRTu)

Prijenos utakmica, posljednje kolo HNL-a, nedjelja, 17 sati:
    Rijeka - Slaven Belupo (MAXSport 1)
    Dinamo - Varaždin (MAXSport 2)
    Šibenik - Hajduk (MAXSport 3, HDTV, HRT 2)
    Osijek - Istra 1961 (MAXSport 4)
    Multiprijenos (MAXSport 5)
  • crophantom
    4.3k
    moguće da je zadnja utakmica Livaje u Hajduku, a ti si mislio da ce to propustiti?
    Skupljaju arhivu za tv kalendar - dogodilo se na današnji dan, masnokosi čoban se oprostio od HNLa šamarom Garciji, ispracen burnim pljeskom nadrogirane gomile.
  • Ludovic IX
    11.6k
    šapit je bio uvjeren da je to ta godina .. i lani.. i ove godine a bit će i nagodinu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.