• Dudu 9
    1.1k
    Dalić vjerojatno odlazi nakon SP, a nakon toga nema šanse da Beljo s ovakvom formom ne bude pozvan.
    Glavu gore i samo neka nastavi ovako, iako ovo sigurno boli, ali jebiga biti će još prvenstava .
  • rokikaciga
    14k
    Ako sljedece sezone nastavi ovako mogao bi on srusiti Eduarda, i bez da netko podivlja kao Kane ove sezone uzet i Zlatnu kopacku :lol:
  • Zg123
    3.6k
    Evo laptop struka objasnila zasto Beljo nije najbolji igrac lige, poslje ulazaka u zadnju trecinu gdje je Garcija bio prvak sada imamo i postotak golova koji mijenjaju ishod utakmice

https://youtube.com/shorts/qsVpEqc9L_Y?si=vT76CDT267j1nJBL
  • Dudu
    3.1k

"Proglasili" su ga najboljim, samo je Korda bio za Mišića, pa kao samo zbog tog postotka golova, misli da je on uradio više da bi osvojila titula, pa da je on MVP

Ja se čak i slažem, ne zbog postotka, nego općenito jer mislim da je Mišić bio najvažniji :grin:
  • crophantom
    4.3k
    nek mi Bog oprosti grijehe, ali ja se ovdje slažem s Kordom, također bi nagradu za MVPa sezone dao Mišiću.

Uostalom nije reko lik da je odluka 100-0, nego da je za njega Mišić bitniji igrač ove sezone bio.

I ne mogu se ne složiti, jedini u polju ostao od lanjskih prvih 11, kapetan novi, morao je povezati redove u ekipi koja ima 15 novih igraca, na terenu je bio maestralan, pogotovo proljeće, protiv Hajduka i Rijeke je izgledao par klasa iznad svih na terenu.

Mislim da Mišić zaslužuje sve nagrade i priznanja ove godine.
  • Paggini
    84k
    Poanta nije u tome da je on htio da Mišić bude MVP, što je legitimno i osobno također mislim da je Mišić MVP, poanta je da opetovano unižava Beljine golove i doprinos koji on ima na ekipu.

Kao, ako želiš da Mišić bude MVP, argumentiraj to, a ne da unižavaš Belju i još je uspio eto naći neku statističku crticu koja pokazuje kako je Livajina sezona bila korisnija.

Sad zamisli ovdje rasprave tko bi trebao biti MVP i za argument za Mišića koristiš Livajinu sezonu s 12 penala
  • Crni86
    21.7k
    Daj rade umjesto da stavljate linkove takvih idiota i debila rade uzmite 5 minuta i napisite sta kazu.

Ovako radite tocno ono sta oni zele, dijelite link na koji ce tu stisnut pola zone i dizete im reachness. Nezz kakav stav ima i moderatura po tom pitanju i znam da je gesko regulirat jer je sklizak teren, ali promocija takvih likova putem linkova na zoni mi je bljak.

Okej da se prica i preprica, sve dok im se ne dizu viewovi.
  • Efes Pilsen
    15.7k
    Pa zasto ne bi pogledali? Mislim, jesmo operirani od drugacijeg misljenja?
    Imamo Zona podcast, ima ovdje talenta, umjesto oplakivanja slozit svoju pricu i decki ce je ispricat u tom istom studiju.
  • Droljo
    28k

keep your friends close...
  • Mlađi referent
    15.5k
    Pa zasto ne bi pogledali? Mislim, jesmo operirani od drugacijeg misljenja?Efes Pilsen

Zato kaj čujete glupost od tih idiota i onda nas ovdje smarate s tim.
  • Crni86
    21.7k
    nije problem da cujete. Zato velim da se rade preprica i napise kaj se reklo, samo da im se ne daje klik i ne podupire se takve debile.

Problem je sta se takvim debilima daje klik od kojeg oni zive. Neki namjerno pricaju gluposti da dignu prasinu i upravo na ovaj nacin dostignu viewove. Nije njima u interesu kvalitetmo razmisljanje vec samo dizanje prasine

Ista stvar ti je sa senzacionalnim naslovima i skroz drugacijim sadrzajem istog tog teksta kod novinara.
  • Efes Pilsen
    15.7k
    Pa nije u pitanju trash podcast iza pjace. Oni su napravili svoj statisticki osvrt i prezentirali ga na svoj nacin. Ovdje ih je neko vec demantirao brojkama i zasto ne odgovorit preko Zona Dinamo podcasta? Nasem podcastu nece dignut reach?
  • GOAT
    7.4k
    Nema smisla odgovarati preko Zona Dinamo podcasta jer ce ti na svaki argument, opravdano ili ne reći da ne gledamo objektivno.

oni su ipak "neutralni"
  • Efes Pilsen
    15.7k
    Nisu i ima smisla. Sutimo na sve, a oni se istresaju i pomicu granice logike.
  • Pacho
    17.4k
    Kako uopce odgovoriti na nesto tako imbecilno?

Znaci ako sam dobro skuzio, a nije mi se dalo pogledati iznosenje dubokoumnih misli kroz nos do kraja, po toj metrici koju je degenerik izvukao iz dubina vlastitog anusa je bolje da zabijes jedan gol u 1:0 pobjedi nego 3 u 3:0 pobjedi, jer je onda 100% golova donosilo bodove ekipi umjesto 1/3 golova? Ima smisla. Sto vise trpas, to si vise smanjujes taj postotak osim ako igras neke 4:3, 3:3, itd utakmice.

giphy.gif

Metrika stvorena za to da MVP bude igrac koji zabija za osrednju momcad, a ako se ne stavi neki minimum golova onda je valjda najbolji neki stoper koji je zabio 1 gol koji je donio bodove. Ili mozda jebacko krilo Almena.

Ovo sve mijenja. Svrsavalo se na Messia i Ronalda umjesto na suigrace s 1-2 gola koji su donijeli bodove. Zapravo, najveci nositelji napada ikad su golmani koji se pridruze napadu kada ekipi ocajnicki treba gol pa zabiju nakon kornera jer su karijerno na 100% vaznih golova. I to ne samo u smislu bodova nego naslova/ostanka u ligi/prolaska. Hvala vizionarima s tribine sto su nam otvorili oci.

Odsad bi najbolji svjetski igraci trebali izbjegavati PSG, Bayern, Barcelonu, itd. gdje se trpaju nevazni golovi i otici u npr. Celtu, Eintracht ili Lazio gdje se igra puno vise gustih utakmica pa su golovi automatski vrijedniji. No onda dolazimo do problemcica da bi tada te ekipe trpale vise pa bi dodatni golovi postali bezvrijedni.

Ovo je za analitickog Nobela kad bi isti postojao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.