• rioda
    16k

Mislim da nisu spojene jer je projekt službeno rekonstrukcija stadiona, a ne izgradnja novog, pa bi spojene tribine značile da se više ne radi o rekonstrukciji. Uglavnom, propisi i zaobilaženje istih :sweat:
  • Denle
    305
    Znaci, glavni projektant iz Sirraha je vec objasnio zasto nisu tribine spojene, a opet neki ovdje imaju aluminijsku kapicu na glavi i izmisljaju teorije
  • prefontaine
    8.9k
    Kad završe rekonstrukciju onda ide rerekonstrukcija, na način da će se tribine spojiti i pokrpati one rupe između
  • Hnlovac
    5.6k
    DJI-20260517184632-0089-D.jpg
    Možda je malo prošlo ispod radara, ali na kronologije građenja Kranjče došao je ovaj kadar

Ovo je najkonkretniji kadar dosad, scena baš izgleda moćno i stvarno se dobiva dojam skorog završetka
  • gledatelj
    1.3k
    Mislim da sam negdje vidio da ovih dana skupština raspravlja o imenu stadiona. Jel netko to ispratio da ne tražim sad bzvz?
  • jedan u nizu
    18.2k
    Mislim da sam negdje vidio da ovih dana skupština raspravlja o imenu stadiona. Jel netko to ispratio da ne tražim sad bzvz?gledatelj

Mislim da je Raspudicka dala prijedlog da se na sjednici gradske skupstine raspravlja o imenu stadiona.

Ona je i prva pricala o tome i dala prijedlog da bude stadion Drazana Jerkovica.
  • Dinaminjo
    2.1k
    Svidla mi se ideja koju je netko spomenuo da bude Zlatko Cico Kranjča-r
  • Hnlovac
    5.6k
    to joj je valjda 2. javljanje u skupštini unazad godinu dana
bold
italic
underline
strike
code
ulist