• Teofil Kateran
    4k
    Ako McKenna ne bude spreman, zahtijevam od Kove da izvuče ovog mladića s onih tečaja i da mu da priliku da još jednom strpa u džep Livaju pred penziju
  • Fatos Beqiraj
    2k
    Last dance Theophila
  • NVKOD
    12.4k
    KTC kad čuje da treba strpati Livaju još jednom u džep:

KTC.gif
  • Ivdzo11
    9.7k
    Legenda skakuće, nadam se da ce odigrati nesto ova zadnja dva kola, a onda ostati u Dinamu u nekoj drugoj funkciji, steta je ovakvu gromadu od covjeka i i igraca izgubiti :cool:
  • hardek
    10.1k
    Nisam ga vidio danas, ali Kvasina je rekao na 8-24 da je navodno dobio dosta kila i možda čak prestao trenirat. Ako je tako, svakako mu treba dati barem par počasnih minuta u zadnjoj utakmici
  • jedan u nizu
    18.2k
    Kada bi dobio zadnjih 5 min protiv Lokse dobio bi standing ovation kakav zasluzuje za kraj karijere.
  • DerHerrKool
    993
    Ja iskreno vjerujem da se o tome u klubu vodi računa i da će se odradit kak treba i kak on zaslužuje.
  • rokikaciga
    14.1k
    To ko da mi kaze da mi je Mamic u spavacoj sobi - znaci nema sanse pogotovo profesionalac kao KTC.
  • Dinaminjo
    2.2k

Izgledao je malo krupnije ispod one kape
  • rokikaciga
    14.1k
    Idem nazvat Turudica da se narkoman skriva u ormaru.
  • Orc123
    15.8k
    Uveo bi i njega i Zagorca u ove 2 tekme, tj. Na kraju da se casno oproste...to su zasluzili za razliku od nekih....
  • fakin
    4.3k
    uveo bi ih u 89. minuti, ne prije. prije neka igraju juniori i stječu iskustvo seniorskog nogometa.
  • mosad
    2.5k
    Pustio bih ga da igra 90min
  • über alles
    2.7k
    Theo je zasluzio da odigra kolko on hoce u zadnjoj utakmici.
  • vlatkomarkovic
    3.5k
    Thea će mnogi pamtiti po Shakhtaru. Ja ću ga pamtiti kao klupsku legendu. Uvijek skroman, uvijek profesionalan, vjeran klubu, uvijek pošten…. Imao je svoje žute minute, ali puno vise tihih i neopjevanih masterclasseva osobito u Europi. Pa se vratio na polusezoni Full spreman i spasio nam titulu nakon sto je sam sebe držao fizički spremnim. Nije dvojio, nije ucijenjivao samo je došao bez ikakve zle krvi. Kasnije kada su ga mladi prešišali nikada nije gunđao zbog klupe. Koju god definiciju “legende kluba” čovjek ima, Theo ispunjava sve kriterije. Nadam se da će ostati u klubu na nekoj funkciji, ako ne, hvala ti Theo na svemu, odlaziš kao jedan od najvećih, ako ne i najveci stranac u povijesti kluba po svom doprinosu!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet