• dragošlapa
    122
    Bio čovjek jučer na Klinčeku, nije rekao kad misli potpisat, samo se nasmijao... Trebao sam ga zaključat tam u svlačionicu
  • Ivanmtk
    1.8k
    Nadam se da ostaje jer će u protivnom njegova posudba postat najnepotrebniji potez u modernoj povijest Dinama kojim smo njemu i Daliću omogućili da reprezentacija dobije vratara u formi za SP, a za uzvrat smo dobili ruganje i podsmijeh na press konferenciji i omalovažavanje brojki i nastupa naših igrača u kontekstu reprezentacije. Prvaci bi svakako bili, a na ljeto ćemo imati ogroman problem sa vratarom. Kvalifikacije počinju rano, a ovo krpanje pola godine samo je odgodilo rješavanje problema.
  • Paggini
    83.8k
    Prijatelju, inače dobro pišeš, ali jel bi bili prvaci ili ne sa ili bez Livakovića nećemo nikad znati, ali ono što znamo je da smo bili jedni od najdominantnijih prvaka u povijesti ove lige s Livakovićem na vratima, a zvati posudbu jednog od najboljih golmana svijeta ZA NULA EURA nepotrebnom, posudbom nakon koje je i krenula ova nezamisliva serija pobjeda je smiješno.
  • Ivanmtk
    1.8k
    Moj osobni dojam da je ovo bilo primarno "spašavanje vojnika Livakovića". Ok, nitko ne kaže da nas on nije zadužio svojim obranama, ali to ne znači da mi moramo biti repka servis. Po meni je interes Dinama svetinja. Opet kažem to je moj osobni dojam da bi naslov došao i sa Filipovićem i da dugoročno ne dobivamo ništa sa ovom posudbom. Naprotiv, ako se situacija sa Turcima oduži, a hoće, imamo ogromnih problema. Iskreno, nadam se da je Boban već presjekao i da se neće čekat Livakovića.
  • Paggini
    83.8k
    Pa da, ali kako nije bio interes Dinama dovesti vratara takvog renomea za nula eura u situaciji kad imaš 1 bod prednosti u polusezoni, a nasušno ti treba golman? Prije bih rekao da smo se mi više okoristili nego on.
  • hardek
    10.1k
    Ponekad ljudi od šume ne vide drvo. Pa im je upitno zašto dajemo minute Bennaceru kada je prvenstvo gotovo, zašto vraćamo Livakovića na "samo" pola sezone. Nije svaki posao transakcija, grade se odnosi sa sadašnjim i nekim budućim igračima sa načinom na koji pristupaš igračima i općenito ljudima u klubu.

Isti taj Livaković ako se i ne vrati za stalno sada, možda će se vratiti za 2 godine umjesto za 5 samo zbog načina na koji se klub ponašao prema njemu kada je bio u teškom trenutku.
  • dragošlapa
    122
    Točno to, plus kaj za samu percepciju kluba znači imat prvog golmana repke na golu i kaj je marketinški benefit od takvog igraleca i takvog CV-ja.. Pa svi klinci (od Brazila do Japana hehe) znaju ko je Livaković, ne samo limači navijači Dinama kaj bi stampedo napravili da ga vide u dućanu. Babe, instagram navijači, furt vjerni i sva ta ekipa kaj upali repku svake dve godine, sve se to računa.

Ak mene pitaš, i da smo platili za tu posudbu, opet dobro. Livi je, buraz, brend.
  • Kujtim Shalla
    9.4k
    Ja osobno kužim kolegu @Ivanmtki njegov upis ima smisla. Ali ima tu puno faktora koje se da raspravljati ali je uzaludno ,jer niko ne zna kakav je dogovor bio između Zvone i Livija odnosno Fenera. Isto tako do sad su sve sranja napisana pd strane svakakvih novinara . Pa isto tako se nadam da Boban ima već odavno dogovor sa Turcima. A i ako nema , ja mislim da bi bilo suludo ne iskoristiti priliku za me dovesti svjetskog golmana takve kvalitete pa makar i na posudbu. Svi znamo koliko nam je ova titula bila važna , i ništa se nije smjelo riskirati. Ostati na Nevi bi bilo ravno samoubojstvu. On jednostavno nije iskoristio prilike ,a imao ih
    je puno više nego bilo koji drugi Dinamov golman.
  • Jos-Optimus
    10.6k
    Bogu hvala pa se tebe ne pita, toliko
  • DerHerrKool
    951
    jer će u protivnom njegova posudba postat najnepotrebniji potez u modernoj povijest DinamaIvanmtk

Znam da namjerno pretjeruješ radi efekta, al od mora nepotrebnih upisa u modernoj povijesti Zone....
  • The Undertaker
    9.8k
    To što pišete se zove naknadna pamet. Zvone je odradio što je mislio da treba, rezultat imamo i to je to. Što bi bilo kad bi bilo je neozbiljna priča u kontekstu evaluacije klupske politike. Ja bih napravio isto ako bih procjenio da ih možemo (a očito možemo) priuštiti.
    Meni je najmanji problem ulaganje u igrače. Više mi je problematično bujanje "neproizvodnog" sektora i njegova (ne)učinkovitost.
  • pešća
    1.4k
    Više mi je problematično bujanje "neproizvodnog" sektora i njegova (ne)učinkovitost.The Undertaker

Ti znaš da je neučinkovit?
  • Jurki
    24.9k
    Mi smo stvarno čudo nad čudima.
    Od ekstaze zbog povratka, do pljucanja po tom poslu i to sve u manje od 4 mjeseca.
    Dok drugi klubovi placaju milijune eura da neki igrac dojde na posudbu.. ovod se jedu govna jer smo posudili reprezentativnog golmana svjetske klase doslovno za đabalane.
    Kad se skuzilo da sa Nevisticem nebu islo, reagiralo se na nacin da se dopeljal golman koji nas je toliko puta izvadio iz govana, od kojeg tocno znas kaj dobivas.
    Taman da Livakovic ne ostane dobilo se na vremenu da se proceslja trziste u miru, a da rezultat ne pati.
    Livi nam je donesel sigurnost, mirnocu, a mi njemu potrebne minute da moze docekati spreman SP.
    I u ovom poslu smo na dobitku i mi i Livi. Ako se bu nasel model otkupa s Turčinima.. sjajno.. rijesili smo pitanje vratara za minimalno narednih 5 godina.
    Vjerujem da Livi zeli ostati, samo sad treba Turcima zavrnuti ruku da ga puste.
    Ista prica ko s Bennacerom.. takvu klasu se ne propušta, ak se ima šanse dovesti - posao se zavrsava.
  • Fatos Beqiraj
    2k
    Ajde nije Livi jedini golman na svitu, nac ce se drugi. Odradio je ovo sta je trebao
  • DerHerrKool
    951
    Aha, sad smo opet u pesimističnom periodu za Livija. Bude nas to prošlo brzo. Treba nam samo neka insajderska :roll:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.