• Šteco
    1.4k
    Imam i ja "problem" odabrat za kaj zamijenit bodove.

Iskreno, te "klaun" šalove s dva kluba nikad nisam shvaćao. Nikad to ne bi kupio niti želio dobiti na poklon. Bojim se uzet šal, majicu ili bilo koji mistery box jer bi dobio nekaj tak.

Nisam neki fan ni majica s igračima, osim ako se ne radi o nekim "in memoriam". Ni ovi žuti dresovi mi nisu primamljivi.

Jedino ne znam koje hudice daju, ali i tu imam osjećaj da su u pitanju "Baturina/Sučić", a to sam već rekao kako mi se sviđa ta ideja. A ima stvarno dobrih hudica da bi riskiral.

Na kraju ću uzet značke i privjeske u više primjeraka, iako vjerojatno imam te koje daju. To mi je nekak najmanje loše.
  • DerHerrKool
    945
    Jel se bodovi moraju zamijenit prije kraja sezone?
  • nkdz
    1.2k

Bodovi vrijede do 01.07, tak piše u aplikaciji
  • DerHerrKool
    945

A fakat, jebote. Drito ispod bodova. Baš sam :roll:
  • nkdz
    1.2k

Haha ajde barem si mene podsjetio da ih moram iskoristiti :sweat:
  • Dinamosaur
    3.2k
    Bodovi vrijede do 01.07, tak piše u aplikacijinkdz

a ak mi ostane kusur bodova - jel mogu to zamjenit za žetone, pitam za prijatelja
  • DerHerrKool
    945

Aj bar neka korist od mene
  • dinamozivivjecno
    3.1k
    jel zna netko sto se sve dobije u malom mystery boxu?
  • Rile
    170
    ne zna se ni koju hudicu/dres/šal dobiješ a ti bi znao kaj se dobije u mystery boxu, nemre to tak :smile:

Sve u svemu, sve je mystery al nije sve box :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.